Ja nie wiem jak ten typ jeszcze egzystuje, wszyscy na niego jadą, odwala fuszerki, a jednak lezą do niego jak pszczoły do miodu.
Ja nie wiem jak ten typ jeszcze egzystuje, wszyscy na niego jadą, odwala fuszerki, a jednak lezą do niego jak pszczoły do miodu.
Znowu TT znowu Cabriolet
Zestawy oparte na Sachs Racing z organiczna tarczą są do 450 Nm a z tarcza z łopatkami nawet do ponad 800 Nm
http://www.dli-teknik.se/index.php?section=products&subsection=7&cat=30&s1c at=114&s2cat=785〈=en
Zestaw G60/Vr6 faktycznie trochę słaby jak na Twoje założenia ale nie wszyscy potrzebują przenieść taki moment . Zresztą jak na razie tylko sie domyślamy jakie turbo tam idzie bo oficjalnie się nie pochwaliłeś
Jak możesz to zamieść foty lub linka do zestawu jaki kupiłeś .
Tak czy inaczej trzymam kciuki i cieszę się że przybędzie kolejna mocna maszyna w klubie.
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Fajny link.
Problem jest taki, że w PL wybór sprzęgieł jest nikły. Na cos konkretniejszego trzeba długo czekać zamawiać, kombi nować. Bierzesz przez sklep/firme słono przepłacasz. Można samemu zakupić na ebaju... Osobiście przejechałem się kilka razy, że sprzedający po prostu olewa wysyłkę za wielka wodę i szukaj wiatru w polu. Zreszta chłopaki z Civic klub również maja złe doświadczenia. Najlepiej miec dobra, zaufaną osobę w USA, która dokona zakupu i podesle do PL. Takie się niestety realia.
Szczegóły moich zabawek już niebawem
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
no ja sprzegło sam ściągałem ze szwecji właśnie z tej strony co pokazał Arttur ...a przypadkiem przez sklep zaproponowano mi 6 tys a jak powiedziałem że bede je miał za 4.5 tys to gościu powiedział że niemożliwe a jednak możliwe bo z wysyłką wyszło 4.700 trzeba tylko chcieć kąbinować
No wlasnie. Moje leci z USA przez kolege pośrednika
U mnie ma byc total low budżet, wiec strasznie dużo kombinacji...
Ostatnio edytowane przez wowo ; 01-09-2010 o 09:10
840nm i 1.8T czy to w ogóle możliwe
Znowu TT znowu Cabriolet
no spoczko obgadamy dzisiaj sprawę na cargo...ale tak szczerze to myślę że u Ciebie Twoje jeszcze nie pada...ale to dzisiaj zweryfikujemy:P
Jeśli raz pośliznęło się na 6 biegu to pierwsza zapowiedz że już wnet przyjdzie pora na wymianę .
Oczywiście trochę jeszcze na tym pojeździ
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Moje seryjne wytrzymało pod moją nogą ok. 15 startów z 5.000 obrotów i powiedziało "więcej z tobą się nie bawię" . Spaliło się wszystko. Od prawie roku mam założone sprzęgło całe wzmocnione u Radzikowskiego w Warszawie. Jak do tej pory nic się nie dzieje. A strzelić ze sprzęgła sobie lubię czasami . Jedyna jego wada to trochę twardszy pedał i stukanie na wolnych obrotach, ale mi to nie przeszkadza.
Widzę ze o tym Radzikowskim są rożne zdania. Na razie jest 1-2 przeciwko niemu. Możecie przybliżyć czemu według wam (wowo i zuczkek) jest taki beznadziejny??
Robil mi sprzegło do e46 330xd. Poprawiał 3 razy, a sprzeglo dalej sie slizgało, pomimo iz pedał byl betonowy. zonka nie była w stanie poruszać się tym autem. Po jakims czasie rozebrałem sprzegło raz jeszcze i co??? Tarcza brała tylko zewnetrzym brzegiem o szerokosci 1cm. Okazało się ze powierzchnia docisku szła w ostry klin. Odchyłka 1,5-2mm na szerokości docisku!!! To jest pierwsza taka wpadka. W 2 znanych mi autach było dokładnie to samo.
Macie jakieś zalecenia co do jazdy na skrzyni 5H, żeby szybko się nie posypała?
czekać na sychronizatory i nie zmieniać przy odcince a także nie redukować przy 100 na godzine do 1 biegu heheh ale to troszkę OT
Sorki za OT.
Wiadomo, że było jeszcze audi 1,8T 240km. Jakie tam jest sprzęgło?
MARUDA