a to coś miłego na zakończenie dnia
a to coś miłego na zakończenie dnia
Oby nikt podobnego gowna nie zrobil o audi, STRASZNY SYF, nie idzie tego sluchac
pod filmem jest tekst, niektóry rymy całkiem składne, nie można być zbyt wybrednym jeśli chodzi o calibre
sama prawda - oby o tt nic nie nakrecili bo roznych przedstawicieli tt mamy w Polsce.
Niestety ale Calibra nie doczekała się godnej starości, osobiście kiedyś bardzo lubiłem ten samochód, w 96r. mój ojciec miał taki i w tamtych czasach to był na prawdę fajny, wyróżniający się samochód o niezłych osiągach i fajnym wyglądzie... Teraz to kosztuje kilka k i prawie każdy może sobie na niego pozwolić, jest to samochód umiłowany przez wielbicieli 'tuningu' i wiejskich dyskotek..
dla mnie CI co nagrali są większymi burakami niż Ci co jeżdżą tym autem...oczywiście dużo calibr wygląda tak:
http://wd8.photoblog.pl/p2/3F/45/24136687.jpg
ale są także i takie:
Calibra C20LET biTurbo (sequential) 4x4 z Mickey Garage - Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum
nie bedę ukrywał że nie przepadam za tym autem ale jeszcze mniej przepadam za takimi "twórcami" jak ci z teledysku a odnośnie projektu z SR hmm myślę że taka cali skopie dupsko nie jednemu szybkiemu wozowi...
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 09-08-2011 o 12:28
o gustach się nie dyskutuje, ja z tamtych czasów chcę pamiętać tylko i wyłącznie VW Corrado , może dlatego , że po prostu nigdy w życiu żaden opel mi się nie podobał, ale tak jak mówiłem to kwestia gustu
pozdrawiam
Jedyny Opel o którym marzyłem w tych czasach to Kadet GSI, to była bryka, kolega miał i upalaliśmy czasem, nikt nie podskoczył, a zegary poprostu kosmos, teraz to straszna kupa ale sentyment mi pozostał do tego modelu
Znowu TT znowu Cabriolet
hm mialem dawnoo temu takie auto,będzie ze 12 lat.Jak dla mnie to było coś pięknego i ten współczynnik oporu powietrza,a ci kolesie co nagrali ten teledysk to chyba z dywanu na podlogę skakali jak cali miała swój czas świetności albo ich nie było np wersja 204 bhp 4x4 to już latało.
Ostatnio edytowane przez konyx74 ; 09-08-2011 o 20:12