Czy wie ktos ile dawno temu kosztowaly audi TT przeliczajac na plny w poszczegolnych latach?Jestem tego bardzo ciekaw,bo np 10 lat temu nie wiedzialem ze takie auto istnieje nie wspomne juz o cenie ile by wtedy trzeba za nie dac.
Czy wie ktos ile dawno temu kosztowaly audi TT przeliczajac na plny w poszczegolnych latach?Jestem tego bardzo ciekaw,bo np 10 lat temu nie wiedzialem ze takie auto istnieje nie wspomne juz o cenie ile by wtedy trzeba za nie dac.
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Ja mam za swój samochód nawet fakturę i cena na niej to 180 tys. zł.
za roadstery w 225 KM ceny przekraczaly nawet 200 tys zl. Oczywiscie byly tez koncowki rocznika w cenach 150 tys. Nowe TT jest tansze, poniewaz mozna je dostac juz za oklo 140 tys zl. Dostajemy za ta kwote zupelnie gole auto, o wiele gorzej wyposazone niz stare TT. Przyzwoicie skonfigurowane TT kosztuje tez ponad 180 tys.
Ceny nowych Audi TT w 2001 roku (bez wyposażenia dodatkowego):
Coupe 1,8T 180 KM: 142.600 PLN
Coupe 1,8T 225 KM quattro: 165.000 PLN
Roadster 1,8T 180 KM: 156.900 PLN
Roadster 1,8T 225 KM quattro: 174.300 PLN
Drogo było!
Pozdrówki
Piciu
Drogie ale popatrzcie za to jakie piękne i dobre jakościowo
Haha, a zastanawia mnie jedno. Jak wyglądała TTka z 98/99/2000r na drodze w porównaniu do samych maluchów, fiatów, polonezów etc haha
W 98r starzy kupili nówka funfel malucha eleganta za 13.900 full opcja
TT z 98r za 14 tysi teraz nie kupi ale za 2-3 lata
.... 1,8 t....
Co? 14 tys za 98? to chyba kpiny robisz . Teraz minimum 25 to za 2 lata 14? heh
Ostatnio edytowane przez ICE ; 13-07-2011 o 07:23
Kupić kupi na pewno, nawet teraz kupi, ale jedynie lekko bite, mniej więcej takie;
Audi TT QUATTRO 225PS 2001 ANGLIK, 2001r., 1781cm3, 225 KM - otomoto.pl
)
E taam lekko drasniety a swoja droga tez nie moge tego ogarnac ze kiedy moi rodzice smigali duzym fiatem w Polsce to ktos jezdzil taka audica
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
nie mialem namysli egzemplarza takiego jak twój czy mój
bardziej chodziło mi o takie rodzynki
Audi TT 180 KONI SEKWENCJA GAZ, 1998r., 1800cm3, 180 KM - otomoto.pl
.... 1,8 t....
No rzeczywiście tamta TT nie ciekawa.
Ostatnio edytowane przez ICE ; 13-07-2011 o 07:21
w 98 jeszcze jezdzilo spoooro tego typu autek jak ktos mial golfa III to byl kozak (nie dla mnie) ja od wtedy zbieralem na TT
W tamtych latach mogles kupic nowego malucha , albo np skóry do TT
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
temat jest w dziale OT, wiec pozwole sobie na dygresje...
nie wiem czy to mit, czy fakt, ale chodzily takie info o "cienkocienko", ze przy dzwonie przodem dach skladal sie w symbol " \/ " kolcem w okolicy glowy kierowcy...
"Love Them BOTH" - M.