Jestem szczęśliwym posiadaczem audi tt 8n z Kalisza. Pozdrawiam wszytskich !
Jestem szczęśliwym posiadaczem audi tt 8n z Kalisza. Pozdrawiam wszytskich !
Witam na forum
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Witaj na forum
czesc czolem
____/ \____
___(__\=OOOO=/__)___
___[_]..........[_]___
Witam nowego clubowicza
Witamy... i na galerie czekamy.
Znowu TT znowu Cabriolet
Witamy witamy
Cele nie marzenia
A ósmego dnia Bóg stworzył Audi...
Witam i życzę miłego pobytu na forum, na pewno wiele pomocnych rzeczy tu znajdziesz
już znalazłem! Właśnie dzisiaj pomalowałem oryginalne, seryjne felgi od tt 8n na czarny mat. Mówie wam efekt niesamowity ! 15 godzin roboty bez przerwy ale warto było ! W innym temacie zaraz opisze dokładniej jak i co robiłem i jutro postaram sie wrzucić jakieś foty. A dzieki forum wpadłem na pomysł zrobienia dachu w czarnym macie. Co o tym myślicie?
Witaj na forum,
gratulację z zakupu auta. Jeżeli chcesz malować dach na na wzór ostatnich róczników s-line to powiem Ci tylko tyle:
- mi się ta wersja TT z czarnym dachem bardzo podoba
- nasze forum chyba niezbyt popiera inicjatywy upodabniania seryjnych TT do innych ich wersji
ja bym nie malował mimo, że efekt z czarnym dachem jest fajny.
Zawsze można obkleić czarną folią- efekt jest nie gorszy niż przy lakierowaniu, ceny całkiem przyzwoite, a jak Ci się kiedyś znudzi to po prostu zrywasz folię i nie zostaje po niej najmniejszy ślad W Białymstoku koleś oferował jakiś czas temu około 500zł za element więc chyba nie ma biedy z ceną. Pozdrawiam!
Witam i pozdrawiam
Witamy. Pochwal się swoją niunią
no właśnie znalazłem już temat, gdzie Samson chwalił się że okleił dach za 200 zł we wrocławiu i był bardzo zadowolony.
Blerx, czemu mimo fajnego efektu nie radzisz mi oklejania dachu ?
Ja u siebie pomalowalem dach na perłowy grafit taki sam kolor jak felgi i efekt jest bardzo zadowalający,
polecam auto nabiera smaku, ale jak to mówią są gusta i guściki
.... 1,8 t....