Czyli co mówicie, że gówno i sobie odpuścić tą markę? A co możecie polecić powiedzmy do 1,5k zł ?
Czyli co mówicie, że gówno i sobie odpuścić tą markę? A co możecie polecić powiedzmy do 1,5k zł ?
Z takich przyzwoitszych w rozsądnej kasie (okolice 2tys.zł) moge polecic:
AP - kumpel śmiga na tym już 3 sezon
FK - miałem w A6
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
Malina jesli chcesz kupic ten zawias to zobacz sobie na ebay duzo taniej niz w PL
RACELAND COILOVER AUDI TT 8N ADJUSTABLE SUSPENSION | eBay UK
Jest tam nawet ten, o ktorym wowo wspomnial FK tez niewiele drozszy sam sie zastanawiam
FK AK STREET Height Adjustable Coilovers - Audi TT (8N) | eBay UK
a coś troszkę bardziej markowego? bo ja też muszę chyba ją w końcu posadzic:P
Myślę że najlepszym kompromisem po między ceną a jakością jest Waitec w cenie 2600-2800 można trafić taki zawias
Znowu TT znowu Cabriolet
A MTS-Technik coś warte? Zawieszenie Gwintowane Audi TT 8N MTS-Technik (1569310199) - Aukcje internetowe Allegro
TA-Technix są w cenie 1500 zł, co wy na to?
Jeśli chodzi o konkretne posadzenie raceland jest ok.Śmigam na nim już 4 miesiąc i jest jak najbardziej pozytywnie jeśli chodzi o wygodę i wygląd.Głównie jeżdżę powoli ale czasem lubię sobie szybciej w jakiś zakręt wejść i daje rade. Kolega unsuitable ma mts-technix niech on się wypowie na jego temat.Ja myślę że raceland za tą cenę jest jak najbardziej w porządku.
wylookałem za cenę 1600zł:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
regulacja twardości jest także...warto? no i kw jest dosyć twarde więc ciekawi mnie czy na moich 19tkach nie będzie jeździło się jak taczką?
podobno ma tylko rok
Nie masz się co łudzić że będzie inaczej, nawet na sofcie ale to dobry zawias i jeśli jest w dobrym stanie, nie cieknie, to zastanowił bym się mocno
Znowu TT znowu Cabriolet
KW to bardzo dobry zawias. Natomiast jesli chodzi o komfort, to tak jak Zuczek napisał. Nawet jak ustawisz max soft (o ile to V2) bedzie bardzo twardo Dobre 7-8 lat temu ujeżdzałem taki zawias i podczas jazdy mogłes policzyć każdą kostke polbruku po których przejechałes
Ostatnio edytowane przez wowo ; 27-06-2011 o 13:19
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
hmm aha to ja już mam tak prawie na serii...hmm to może odłożę to jednak na czasy gdy auto będzie gotowe a ja lżejszą ręką bedę mógł wydać taką lub większą kaskę ale kupując to na czym będzie dało się jeździć
ale dzwoniłem jeszcze do kolegi który kiedyś jeździł w e30 na kw wariant drugi i twierdził że jak dobrze je sobie ustawie to nie będzie źle;P
Ostatnio edytowane przez Pawel-2005 ; 27-06-2011 o 13:37
Pewnie do wszystkiego można się przyzwyczaić Jak taczka będzie dobrze dociskać koło do podłoża i dobrze trzymać na zakrętach, to będziesz zadowolony.
Hm, to ze zdjęcia wygląda jakby już rdza łapała ...po roku? Troszkę szybko.
oj kolega Eric takie chyba ma i jechałem z Nim to było ok...tylko że potem wywiózł TT z polski bo stwierdził że tu niema dróg i nie da się tym jeździć...
etam, bez przesady, że od razu jaja fotele są mięciutkie :P