Ostatnio edytowane przez ICE ; 02-05-2011 o 20:02
Do tego jeszcze srebrny strój + czerwona farba do włosów + gwizdek i na Love Parade jak znalazł
I don't have dreams, I have goals.
Chciałeś powiedzieć foliowane
Znowu TT znowu Cabriolet
no foliowane, u nas robią to aplikatorzy.pl
O gustach się nie dyskutuje, taki styl jest bardzo krzykliwy i bardzo niepraktyczny... chrom trzeba polerować zwykłe umycie w nie wiadomo jak wspaniałej myjni zostawi zacieki i efekt brudu.
Taki tuning już widziałem na dużo droższych autach - SLR chociażby.
Osobiście w Polsce się to nie przyjmie jeszcze
V- wow
m - wow
damn, do dzis myslalem ze chromowane auta to lux dla dzianych szejkow rodem z dubaju... nie wiedzialem, ze taki ze sa profi folie imitujace ten efekt, niczym folie ala 3d cabron o_O
michal piszac, ze sie nie przyjmie masz na mysli cene zabiegu, czy mentalnosc tuningujacych ?
mi sie to b.podoba
"Love Them BOTH" - M.
ciekawe jak na żywo się to prezentuje, czy ma taką głębie jak prawdziwy chrom, bo niestety matowe folie do obklejania nie mają takiego efektu jak prawdziwy matowy lakier więc nie wiem czy taka folia na żywo będzie wyglądała jak prawdziwy chrom...
pamiętam jak wyszły chromowane felgi i zaczęły się pojawiać w pl to dla mnie był szok ( z 10 lat temu ) a dzisiaj bym taki na pewno nie założył tak samo i nie "pochromował" bym sobie TT
Jak byś miał czarną skórę i 100 kilogramowy głośnik basowy w bagażniku to chromowane 22'' jak najbardziej
Wracając do tematu ..
Ta konkretnie folia daje taki efekt że nie widać różnicy miedzy prawdziwym chromem bez dotykania ...
Efekt ciekawy dla show car ale do zwykłego auta zdecydowanie przerost formy ..
Osobiście nie lubię na siebie zwracać uwagi w ten sposób
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
ale czy to było by dopuszczone na drogach? wyobrazcie sobie jak w sloneczny dzien to auto musi razic.
Też nie jestem pewien czy jest to dozwolone .....
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
mi tam się podobało to TT
A mi Camaro. Nie bardzo widzę to na drogach no ale na car show owszem
No akurat w tej kwesti moge sie wypowiedzieć ze wzgledu na to ze własnie tym zawodowo sie zajmuje i musze wam powiedziec że to jest napyalnie aluminium w wysokiej próżni bardzo fajny efekt , nie jest to chromowanie a dlaczego, dlatego że za duzo było by zabawy z chromowaniem
---------- Post dodany o 16:38 ---------- Poprzedni post z 16:27 ----------
jesli był by ktos zainteresowany żebym wyjasnił dlaczego nie jest to chrom to z checia odpowiem pozdrawiam[COLOR="Silver"]
Ostatnio edytowane przez GODofWAR ; 03-05-2011 o 15:44
u nas w PL nie przeszloby to z pewnoscia na szybach,
ale na karoserii ? hmmm, fakt niebezpieczne, ale regulacji prawnej raczej nie ma w tym temacie
"Love Them BOTH" - M.
jestem konserwatywny w takich kwestiach auto powinno wygladac tak jak wypuściła je fabryka a nie jakies dziwne spojlery itp itd , pozatym musi byc to strasznie nie praktyczne a to z takiego faktu że odbite słońce wedruje do auta i oslepia kierowce