hmmmm czasem tak to jest, ile ludzi tyle charakterów i wszystkim nie dogodzisz, a pro po Bemowa to przydała by mi się czapka z logo w rozmiarze damskim, żeby nie było, że jestem jakiś nie oryginalny klubowicz:P:P:P
hmmmm czasem tak to jest, ile ludzi tyle charakterów i wszystkim nie dogodzisz, a pro po Bemowa to przydała by mi się czapka z logo w rozmiarze damskim, żeby nie było, że jestem jakiś nie oryginalny klubowicz:P:P:P
no może uda się na bemowie uroczyście wręczyc czapę
to też sie przywitam i pozdrawiam. I do niedzieli.
Pawel-2005 tylko bez psikusów proszę, żeby to nie był róż ala Doda:P:P
Piootr-witam i równiez pozdrawiam
mam już czarne czapki...bedę musiał zrobic klientowi i kupiłem 5szt więcej więc zrobię od razu i te...wezmę je na bemowo
fajowo mam nadzieję, że nie będą wielkości sambrera:P:P, poczytałam link odnośnie Bemowa, tam się zapisuje na udział w 1/4, to ja raczej przybędę jako widz, żeby nie było ofiar w ludziach:P:P
etam...rok temu kolega maru walczył seryjną ośką więc TY też powalczysz...ja też jadę się tak po prostu sprawdzic i auto bo wiem że i tak nic tam nie osiągnę ale bedę chociaż znał czas na 1/4 i będzie to dobre porównanie ile wykręci po grubszych modach...a wpisowe 60zł i masz wszystko w tym więc nie wiele drożej niż sama wejścówka:P
tylko, że ja nigdy nie brałam udziału w wyścigach i może warto byłoby zobaczyć z boku jak to wygląda, bo potem ogłoszą w mediach 17 kwietnia dniem blacharza a najpopularniejszym hasłem będzie "czy jest na sali lekarz" :P:P:P
Również witam
Nie no, dajcie się koleżance przyzwyczaić do autka, a nie tak od razu na wyścigi.
Witaj no właśnie, właśnie kolega ma słuszność:P:P:P:P