Jaka jakość tych polówek ( producent ) ?
Pozdrawiam
Jaka jakość tych polówek ( producent ) ?
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
W jakiej cenie są czapki?
czapki dopiero są w drodze lub bedą cena będzie zapewne ok podam jak bedzie nadzieja że uda mi się je zrobić z innymi czapkami bo jedynie przy okazji mogę haftnać te pare szt bo uzbrojenie hafciarkę w głowice do czapek to jak wymiana sprzegła w tt joke:P
odnośnie polówek to jakość ich pod względem prań jest bardzo dobra, ja w nich chodzę po domu i wszędzie , ojciec też po 3-4 latach wciąż wyglądają na niezużyte więc tutaj ocena 10 na 10 odnośnie ich grubości to mogły by być troszkę grubsze gramatura 170 lecz teraz wyszła nowa seria bedzie miała coś koło 200 i mogę je zamówić ale cena pewnie bedzie z 4-5zł wyższa , ja już mam takiego hopla że koszulki muszą być grube a że t-shirty steedmana mają 185 abo 210 i ja w nich łażę to polówki mogły by być grubsze ale tych koszulek sprzedałem i wyhaftowałem już tysiące i miałem jedno zażalenie że koszulki się sprały, przyniósł a się okazało że hafty robiłem ja ale na Jego koszulkach więc mogę je w 100% polecić
dodam jako ciekawostkę że jedną koszulkę steedmana z moimi haftami mam już od 2002 roku pierwsza motocyklowa koszulka , prana już setki razy , jedynie zamiast czarna jest ciemno szara ale dalej nigdzie niema żadnych dziurek a jest cała obhaftowana gdzie się tyko da:P więc jak na koszulki za 35zł to chyba nie można więcej wymagać
Jak coś to zostaw jedną czapkę dla mnie a jakby były damskie to jedną męską i jedną damską
no damskich na razie brak:P zamówiłem 7szt wiecej czarnych, ile zamówicie tyle zrobie:P
Więc dla mnie jedna
Pawel wrzuc fotki czapek i polo,chyba ,ze cos przeoczyłem
czapek nie było, jedynie 1 początkowo dla mnie ale powędrowała do d_matys odnośnie koszulek polo to ktoś ze "starszych" forumowiczów powinien je jeszcze mieć, ja mam gdzieś fotkę koszulki xylo
koszulki były także białe z czarnymi haftami z przodu i ciemniejszym szarym odcieniem pierścieni audi
No,koszulka fajna
To w takim razie ja zamawiam czarną polo rozmiar M z nickiem ale na czerwono i taką czcionką jak na ręcznikach
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Ja zamawiam również polo czarne L (jak możesz podaj rozmiarówkę bo L-ka L-ce nierówna) z nickiem
nie wiem jak Wam panowie ale mi się to za...jefanie podoba fotka trochę marna i nie oddaje walorów haftu a także nieco kolory pozmieniała ale na żywo według mnie wygląda konkret, maszyna parę godzin dziargała ale chyba warto było
ja posiadam białą koszulkę i czarną polo z clubu, mogę wrzucić foty jakby ktoś chciał.
też tak myślę ale na razie strony brak, będzie strona to i adres się dohaftuje , ale to nie temat o tym tylko o gadżetach