Ostatnio pokazał sie nowy bodykit który uważam że jest godny zainteresowania cena jakieś 700 euro materiał ABS
Ostatnio pokazał sie nowy bodykit który uważam że jest godny zainteresowania cena jakieś 700 euro materiał ABS
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
podoba mi się
Widziałem gdzieś filmik na youtube i jeden z najlepszych jeśli chodzi o proporcje bo wiadomo bywa różnie, no i ważny bedzie kolor
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Nieoszukam jeśli napiszę że najładniejszy BodyKit jaki kiedykolwiek widziałem do TT MK1... Fantastycznie prezentuje się TT MK1 w nowych ''ubraniach''
a mi tam przód się nie podoba...tył jest niby prawie ale coś ciutkę jeszcze jak by mu brakowało a z boku to jakiś rysunek komputerowy i nic mi to nie mówi:P
ja tam bedę miał już kompletny body kit r32 , grill malowany na wzór kolegi mari
http://www.klubtt.pl/sprzedam/6757-s...any-w-aso.html
i mam nadzieję że wizualnie brakowało by już tylko gleby ale na to pewnie przyjdzie kiedyś czas , więcej nie zamierzam ingerować w linie tego auta bo niektóe turaj wklejane boody kity są prawie ładne ale no właśnie ...prawie
Przedni zderzak wygląda jak odkurzacz...
Gdyby usunąć (albo zmniejszyć) te wloty powietrza na dole zderzaka to może miałoby to ręce i nogi.
Tył jak najbardziej pasuje.
Przód trochę krzykliwy 700eur za cały kit oczywiście bez lamp pewnie to dobra cena
Znowu TT znowu Cabriolet
Jak dla mnie zbyt '' przekombinowany '' i za dużo '' siateksu '' .
A cena taka bo zrobiony jest z włókna szklanego
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
no zderzaki z włókna szklanego to mega porażka ..miałem taki i dopiero jak go zdjąłem to zobaczyłem jaka to lipa w porównaniu do materiału z którego wykonany jest fabryczny zderzak...
koledzy możecie dać namiary gdzie takie cudo można zakupić?
Na Ebayu.de wpisz bo maja 2 rodzaje a na stronie producenta nie ma tego ładniejszego
No nie wiem czy takie cudo
Na dopracowanej i przemyślanej fotce reklamowej wygląda tak :
Jak zamówimy to przychodzi takie coś :
Po pomalowaniu na srebrno tak :
Jeśli mam być szczery to 100 razy lepiej wygląda seryjny zderzak z jakaś fajną dokładką na dole
Wiem że to trochę inny kit ( choć nie wiele ) ale ten sam producent i ta sama analogia .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
i czar prysł :/ a jedyny + to odsłonięty FMIC.
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
no wygląda tragicznie jak dla mnie, dlatego ta rozmowa o tych body kitach i tym całym "upiększaniu" auta jest dla mnie bezsensowna, tak jak Arttur pisał..dokładka do zderzaka taką jak ma w czarnej TT albo eric w srebrnej albo zmiana na r32(oczywiście wrzucę fotki ale wiadomo jak to bedzie wyglądac) to jest dla mnie najlepszy sposób aby dodac agresywności autu...pozostałe koncepcje to jak dla mnie porażka...