Obiecane na życzenie Pawła2005 i innych wrzucam filmik do 200'stu.
Z okazji dobrej pogody na upalanie intercoolera, zimne powietrze i sucha nawierzchnia.
Audi TT RS Acceleration 0 - 200
(na razie bez modów)
Lubie kredki
Obiecane na życzenie Pawła2005 i innych wrzucam filmik do 200'stu.
Z okazji dobrej pogody na upalanie intercoolera, zimne powietrze i sucha nawierzchnia.
Audi TT RS Acceleration 0 - 200
(na razie bez modów)
Lubie kredki
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 09-07-2011 o 00:46
MichałTT gdzie masz taka prosta? albo taki fajny odcinek bez fotoradarow?
Pięknie się zbiera 0-60 bardzo fajnie musi w samochodzie wgniatanie.
konyx - u nas w Trojmieście tego pełno
IceMan, no wlaśnie tak średnio.. przyzwyczajenie
a to jest po programie bez wymiany ic i wydechu tak?
bez wymiany gratów na razie
no do setki fajnie leci...powyżej też skoro robi 100-200 w okolicy 10s(tak mniej wiecej żeby nie było że ktoś mi powie że np 9.5s:P) no a ja to się chyba za dużo tego na oglądałem i jak patrze na moje zegary w trakcie przyspieszania to mam wrażenie wskazówka się zacięła albo TT ma wiatr w oczy albo coś...ogólnie pozytywnie jedzie aczkolwiek niestety ten filmik mnie utwierdza w przekonaniu to co mi kolega powiedział że jeśli nawet bedę miał 400km to on mnie swoją e30 obleci i to zdrowo..
Moze nie zauważyles, ale poleciales 250km/h - kto by na to zwracal uwage pewnie nawet 6 biegu nie wbiles...
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
Strzał z 4 łap robi swoje Natomiast sam przyśpiech do 200 wygląda podobnie jak w moim TT :P
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
niby tak..więc powinniście to zweryfikować na drodze
Kuxik ......
Ostatnio edytowane przez MichalTT ; 09-07-2011 o 00:47
Ok w czwartek się odmule, ostatnio TT znowu wiecej stoi niz jezdzi wiec trzeba je odmulic
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
heh jak teraz się patrzy na Twoje wskazówki i moje to dopiero widać przepaść jaka dzieli obydwa auta
Do 60 to masakra ale do 100 wychodzi jakies 5sek wdg tego filmu, przy wyzszych predkosciach bardzo zblizone do mojego wozidla
Znowu TT znowu Cabriolet
miejmy nadzieję że w następnym sezonie uda się zebrać wszystkie najszybsze TT z forum w modlinie i posprawdzać jak to jest z praktyce a nie robić wirtualne pojedynki hihi