Zestaw tej klasy renomowanego producenta i spełniający swoje zadania, to wydatek co najmniej 3 razy większy, więc sam odpowiedz sobie na to pytanie, jedno jest pewne, stojąc pod dyską w sobotni wieczór, możesz na nie wyrwać jakaś laskę
Zestaw tej klasy renomowanego producenta i spełniający swoje zadania, to wydatek co najmniej 3 razy większy, więc sam odpowiedz sobie na to pytanie, jedno jest pewne, stojąc pod dyską w sobotni wieczór, możesz na nie wyrwać jakaś laskę
Znowu TT znowu Cabriolet
nie to mam na celu zmieniając heble tylko szybko i sprawnie wytracać prędkość...no zapytałem bo cena jest porównywalna z cena samych tarcz ate power disc...
Może i dobre - w 180PS dają radę ale piszczą niemiłosiernieklocki podobno dobre
Ostatnio edytowane przez reed ; 04-10-2010 o 17:38
Ja mam power disc i hamują bardzo dobrze polecam...
cały zestaw klocki + dyski i nic nie piszczy
.... 1,8 t....
Jeśli lepsze heble w TT nie za dużym kosztem, to tylko i wyłacznie swap hebli z Alfy Brery 3.0 V6. Stosunkowo tanio i skutecznie.
NAPRAWY, PRZEGLĄDY, TUNING grupy VAG i BMW. ZAPRASZAM !!!
jesli chodzi o tarcze to nie wiem czy sa dobre ale klocki ja takie kiedys mialem i byly ok.
ZYCIE JEST TAKIE KROTKIE...ALE ZA TO JAKIE SZYBKIE JAK MASZ TTke
wowo masz na myśli te heble 330mm? no tarcze zaciski co jeszcze by potrzeba było żeby przeszczepić te hebelki?
Dorobić adaptery przede wszystkim.
myslisz że w 2-3 tys się uda zmieścic?
W 2 tys pewnie bedzie ciężko. Zleży za ile wyrwiesz zaciski i w jakim będą stanie.
Zaciski 600-1000zł, tarcze 1200zł, klocki 300zł, adaptery 300-600zł, przewody w oplocie 400zł.
Ostatnio edytowane przez wowo ; 05-10-2010 o 13:46
to lepiej kupić tylko dobre tarcze...przewody w oplocie już mam:P
"Hamujesz" zaciskami i klockami, a nie tarczami
Swoją drogą w warunkach drogowych sam oplot, praktycznie nie poprawia nic prócz lepszego samopoczucia
no ale moje robią się cienkie i myślałem i mechanik mnie podpuszczał a może by coś większego...ale kupując dobrą tarczę myślę że będzie oki
Skutecznośc hebli, to przede wszystkim zacisk i klocek. Czym większe tym lepsze, oczywiscie w parze z tarczą.
Wymienisz same tarcze, to oczywiście poprawa bedzie w porównaniu ze starą, zużytą, ale bez rewelacji.
a wie ktoś może czy pasują heble od PORSCHE bo w golfach montują xD