Nie ma za co
Ja też się dziwię że ktoś chce aktywować , choć w TT nie jest to takie upierdliwe bo dźwięk jest tylko 3-4 sek. ale mimo wszystko
Pozdrawiam
Nie ma za co
Ja też się dziwię że ktoś chce aktywować , choć w TT nie jest to takie upierdliwe bo dźwięk jest tylko 3-4 sek. ale mimo wszystko
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
mi niestety od zawsze brakuje odruchu zakladania pasow przed jazda i chcialbym jak szczur nauczyc sie tego walcze z aktywowaniem beepera, bo sama kontrolka z ludzikiem dziala na mnie tak sobie
jak jade z druga polowa to dostane zawsze opier*** i zakladam pas raz dwa trzy ;] ale jak jade sam to chcialbym zeby krzyczala na mnie chociaz TTka
co do szyb z pilota, jak dokladnie ten 2klik na pilocie powinien dzialac ? zostawiam samochod z otwartym oknem, zamykam drzwi i naciskam guzik, ktory zazbraja alarm 2 razy, w sensie 1 szybko i 2 raz trzymam az szyba sie zamknie ? czekam z 2 nacisnieciem az zazbroje alarm i wtedy go przytrzymuje ? kurcze przydatne to, ale nie moge aktywowac
U mnie to działa tak że zamykając auto przyciskam ( raz) po prostu i trzymam .
Po 2 sek. trzymania szyby się zamykają lub otwierają , przycisk trzeba trzymać cały czas dopóki szyna się nie zamknie ( lub nie otworzy na tyle ile chcemy przy otwieraniu auta z pilota ) .
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Masz hamownie w Gorlicach to sobie zrób pomiar..
Bo 191,7 KM i 258 Nm nie jest na pewno wiarygodny.
No cos masz racji.. Okna nie ma, ale chyba gość wentylator do IC przystawia.
a ja nadal mimo przetrzepania kilku poradnikow i nawet desperackiej proby z kodami ArTTura z jego US perelki nie moge aktywowac kontroli szyb z pilota :/
czy ktos z EU TT najlepiej 180KM moglby podzielic sie ze mna swoimi kodami przy aktywowanej ten opcji ? z gory dzieki
Waks Wide Web
Ja zrobiłem tak jak tu pisze i u mnie działa. Raz klikam na zamkniecie drzwi a potem jeszcze raz i trzymam cały czas wciśnięty przycisk aż do końca się zamkną okna.
majac chwile wolnego zabawilem sie dekoderem z waks'a, ktory podal IceMan09 - i tu ciekawostka,
po sprawdzeniu mojego kodu przez dekoder wyszlo ze opcja szyby z pilota jest aktywna (jako jedyna z tego pakietu) - szyby oczywiscie nie dzialaly. Wprowadzilem, wiec kod sugerujacy wylaczona ta funkcje. Czyli wszystkie opcje z dekodera jako wylaczone - szyby nadal nie dzialaly.
I teraz ciekawostka - wlaczylem wszystkie opcje na raz - czyli aktywacja wszystkich funkcji - kod jaki mi zaproponowal dekoder to 07790 - i wszystko sie uruchomilo lacznie z szybami o_O . Ostatecznie z calego zestawu wylaczylem zabezpieczenie drzwi pasazera - czyli rozbrajajac alarm otwiera mi od razu drzwi z obu stron. I szyby nadal dzialaja. Takze dzieki IceMan za sugestie z dekoderem - przydala sie, szyby z pilota aktywowane
Z wnioskow - u mnie nie szlo aktywowac TYLKO obcji szyba z pilota przy braku aktywacji reszty funkcji z tego modulu.
Ostatnio edytowane przez M and V ; 13-10-2010 o 15:18
sterowanie szyb z pilota nie bedzie dzialac jesli w sterowniku szyb reczne nie zostaly zakodowane pozycje krancowe (przekrecic stacyjke, opuscic szybe w dol trzymajac caly czas przycisk - po opuszczeniu szyby do konca za okolo 2-3 sekundy uslyszysz tykniecie nastepnie podniesc szybe do gory trzymajac caly czas przycisk - znowu tykniecie i ponownie w dol w ten sam sposob)