jaki oryginalnie jest akumulator w tt,chodzi mi o jego pojemnosc i prad rozruchowy??dzieki z gory za odp
jaki oryginalnie jest akumulator w tt,chodzi mi o jego pojemnosc i prad rozruchowy??dzieki z gory za odp
Jeśli jeszcze szukasz- 61Ah, 330 A
witam,wielkie dzieki ale juz kupiłem 62ah i 600 rozruchu centra futura 350zł
odkopie temat bawiłem się Vag-Com w ustawianie przepustnicy i się lekko zdziwiłem po ty zabiegu aku się rozładował (wiem wiem miałem najpierw sprawdzić napięcie, ale człowiek z natury jest leniwy)ale naszczęście szwagier był w pobliżu i miał kabelki tak że zespawaliśmy się na chwilę (po ustawieniu przepustnicy auto lekko jak by się ożywiło na wysokich obrotach - lub to złudzenie)
do TTemaTTu moje ptyanie, chodzi mi jaki powinien być ten aku bo znalazłem 60AH/280A / dla cupe i 52AH/280A / ROADSTER (źródło: etka online)
a tu koledzy podają wyższe wartości i co wybrać
NO RISK,
NO FUN.
Tutaj macie zrzutkę z Etka. Tak jak pisze max 61AH/330A Coupe i 52AH/280A Roadster
[img=http://img171.imageshack.us/img171/7189/etazc1.th.jpg]
max teraz powinno być OK
Pozdrawiam KARODAN Audi TT 1,8 225 KM Quattro
karodan, coś słaba ta zrzutka nic niewidać
NO RISK,
NO FUN.
Cześć,
Odgarniam temat.
Podczas mojej długiej nieobecności w domu, zresztą cały czas trwającej szlag trafił akumulator.
Chce kupić coś atrakcyjnego cenowo i jakościowo Typ nadwozia coupe.
Jakie powinny być jego parametry ?? 60AH/280A
Czy macie coś godnego polecenia ?? A może ktoś z Wawy ma jakieś super ceny na takowy sprzęt ??
Nie mam żadnych dodatkowych odbiorników prądu, nie chcę też odchudzać auta akumulatorem.
Szukam przyzwoitego standardu.
pozdr
Xylo
Czarne jest piękne
Panowie, temat ten był już przerabiany na forum i to chyba ,jak dobrze pamiętam, kilka razy.
Pozdrawiam.
Kolego BYLO,
Czytaj ze zrozumieniem proszę.
Szukam kogoś kto mógłby AKTUALNIE polecić coś rozsądnego w dobrej cenie. Może ktoś ma jakiś nowy namiar na sklep, sprzedawcę, markę, promocję itp.
Takie rzeczy zmieniają się dosyć często.
pozdrawiam
Xylo
Czarne jest piękne
Codziło mi o pierwszy post.
Pozdrawiam z Mazur.
NO post jest z czasów jak jeszcze cię tu nie BYLO więc skąd wiesz co BYLO zanim BYLO BYLO
Xylo Sznajder Silwer 60A cena ok 280zł i zapominasz na następne 5lat że masz Aku
Znowu TT znowu Cabriolet
Dzięki żuczek.
Czarne jest piękne