Jak w temacie. Szukałem i nie mogę znaleźć Do czego służy ten przycisk z wmontowaną diodką i z narysowanym samochodem z falami radiowymi? Pozdrooo
Jak w temacie. Szukałem i nie mogę znaleźć Do czego służy ten przycisk z wmontowaną diodką i z narysowanym samochodem z falami radiowymi? Pozdrooo
Było na forum, jest w instrukcji...
To włącznik/wyłącznik czujnika ruchu we wnętrzu
Dzięki wielkie!
A powiedz mi Bartek na jakiej zasadzie to działa? Przy włączonym zapłonie wciskając ten przycisk nic się nie dzieje. Jeżeli wcisnę go przy wyłączonym zapłonie i OTWARTYCH drzwiach czerwona dioda na nim się zapali. Jeżeli zamknę drzwi to dioda gaśnie. O co chodzi? Kiedy tak na prawde włączone jest to skanowanie wnętrza? Pozdroo
Jeśli chcesz zamknąć auto i włączyć alarm jednocześnie zostawiając ( oczywiscie na chwile ) w środku np. psa lub węża ( ) to wtedy ten przycisk jest użyteczny
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
HEHEHE Dzięki wielkie Artur!! Już wszystko jasne! A macie jakiś sprawdzony sposób na sprawdzenie w aucie czy uruchomi się alarm?? W testach wyjściowych na urządzeniu diagnostycznym (coś jak VAG-com) alarm elegancko działa i wszystko inne też. Znacie jakieś sposoby? I po jakim czasie alarm się uzbraja?
Zamknij się w samochodzie, po chwili się uzbroi (lampka przy drzwiach zacznie inaczej mrugać) i jak zaczniesz się ruszać będzie trąbił
Uzbraja się po około 30 sec jak dobrze pamiętam
Ogarniam! Dzięki wielkie!