Porsche GTI3 nie jest konkurencja dla UFO......... w sprincie na 400m czasy obu aut : P- 13,98; TT-14,06................Jakies pytania????
Porsche GTI3 nie jest konkurencja dla UFO......... w sprincie na 400m czasy obu aut : P- 13,98; TT-14,06................Jakies pytania????
i tak ma by?! TT to Porsche Gorsze, ale nie do ko?ca! Po co przep?aca?, skoro efekt ten sam! TT is the best, Porsche dies like the rest! :grab:
Teraz w 100% moge powiedziec ?e GT3 juz nie ma szans!!! do 100 mam 4.7 (w dwie osoby)na 400 m 13.1.... szukam rywala...
zapomnia?e? doda?, ?e na podtlenku...hihihii!
ale imponuj?cy wynik. Ferrari Enzo jest "tylko" o sekund? szybsze, ale do 200km/h ma 9,6sec... KEEP TRYING!!!!
P.S. Ferrari Enzo: zirka 650.000 EURO (tak tak, dobrze liczycie zera...)
yukon takie jedno pytanko do ciebie ile ty masz w sumie kucykow pod maska swojego TT i czy bedziesz robil jakis tuning optyczny??
Optyka jak najbardziej b?dzie zmieniona .
Dok?adne j ilo?ci PS nie moge podac .................Chamownie mam wa Wroc?awiu .
Ale powy?ej 300PS
Poz. Yuk
chozi moze o to porsze z modlina???jak tak to jestm naocznym swiadkiem ze to niejezdzi
bardzo dobry wynik na 1/4 mili a jesli bedziesz chcial ten wynik zkonfrontowac z moim to zapraszam w lipcu do Torunia na zlot aut tuningowych ja jezdze cossim i jak narazie uzyskalem 11,78 s na 1/4 mili bez podtlenku
[b]YUKON : MOZESZ OPISAC ZMIANY POD MASKA TWOJEJ TT.A 300 KM ROBI WRAZENIE......
super gratulacje potrzebne sa takie auta daj? motywacje. tylko we? pod uwage wag? autamoje jest seryjne bez zmian optycznych i wa?y 1750 kg. Patrz?c na wzmocnienie istny czo?g. I okazuje si? ?e nap-rawde b. bezpieczny. Maciek moze to potwierdzi?.Zamieszczone przez demonspeed
A propos zmian niewiele gdyz mam inne plany co do wyscig?w.
Poz. YUk