mi się podoba... ustalę co i jak i może uda mi się w przyszłym tygodniu doł?czyć, mała przerwa od pracy się przyda
mi się podoba... ustalę co i jak i może uda mi się w przyszłym tygodniu doł?czyć, mała przerwa od pracy się przyda
Mi pasuje
mi też, tylko że ja mogę sobota po 16 (będzie już się ciemno robić) albo niedziela, cały dzień...
To może niedziela?
night po robocie nie będzie zajeb**ny ..
Ja też chętnie się spotkam.
Pilot
nie czytalem ostatnich postow ale jak sie spotykamy to moj nr tel 790579820 i prosze mnie koniecznie powiadomic to sie zjawię
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
taka nie?miała propozycja... Niedziela koło połudinia?? miejsce - się dostosuje bo nie mam jakiego? pomysłu specjalnego
Jak nas się dużo zjedzie to proponuje uformować szereg i na miasto
czy w wawie odbywaja się jakies spoty clubutt?
w tym rejonie jest sporo posiadaczy audi TT ale chyba brak nam dogadania. mysle ze spotkanie nawet na 3 samochody moze byc miłym doświadczeniem. pozdrawiam, maverick.
jeśli tak, to byłabym zainteresowana spotkaniem
maverick - mylisz sie, Warszawska grupa TT jest najliczniejsza i najbardziej aktywna a zloty sie odbywaja w sumie calkiem czesto. kamikadze, ja zapraszam na cargo w czwartki po 21 lub w niedziele. Jak zobaczysz tam niebieska TT z 1 rura, to na 95% bede ja - w razie niepewnosci, dzwon pod 790579820
z tego co wiem to teraz organizuje sie wyjazd do jakis domkow pod koniec miesiaca
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
Maru Ciebie to pewnie kojarze z widzenia
Na cargo bywam czesto, wiec wiem cos nie co
maverick, No tak kolego, jak na razie to ty jesteś tym który tak często przyjeżdża na spotkania, lub wyścigi i możesz wydawać taką ocenę na nasz temat, nie elegancko
Znowu TT znowu Cabriolet