witam dzisiaj wsiadłem do mojej tt odpalam i w jednej chwili otwieram dach i tt zgasła już nie odpaliła sprawdziłem bezpieczniki odłączyłem akumulator na 20 min ale nie pomogło rozrusznik normalnie kręci pomocy
witam dzisiaj wsiadłem do mojej tt odpalam i w jednej chwili otwieram dach i tt zgasła już nie odpaliła sprawdziłem bezpieczniki odłączyłem akumulator na 20 min ale nie pomogło rozrusznik normalnie kręci pomocy
moga byc rozny problemy... Z kluczem np. sprobuj z druga. Czy TT jest po tuningu ? jezeli tak moze cos jest zle z komputerem jezeli EPROM zostal lutowany.
Jednak najlepiej sprawdzic z VAGcom, i zobaczyc jakie sa bledy.
911 Kiler
sprawdź przede wszystkim pompe paliwa - oraz czy przewód paliwowy dostarcza paliwo do silnika -
Zaparkowałem dzisiaj tt pod marketem, przychodze po 20 minutach, otwieram drzwi, chce ją odpalić a tu cisza. Po włączeniu zapłonu gasną wszystkie kontrolki z wyjątkiem EPC i Generatora.Czy ktoś z was miał taki problem ??
Jak dla mnie wyglada to na padniety alumulator....
Co dalej , zostawiles tam auto czy jakos odpaliles w koncu ??
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Scholowałem tete do znajomego i jutro się ją podłączy pod komputer. Sam niechciałem jej próbować na popych bo nigdy niewiadomo co się tam stało.A jeszcze dodam,że nie chciała odpalić,ale ksenony się swieciły, radio grało....więc mimi to akumlator....Mam nadzieje Arttur,że Twoje słowa się potwierdzom,pozdrawiamZamieszczone przez Arttur