itg to chyba inna firma .
itg to chyba inna firma .
ma ktos jakis filmik z zrobionym dolotem ( z doprowadzeniem powietrza ) ? i pytanie na dzien dzisiejszy simota air box oplaca sie czy nie?
oplaca sie i nie polecam zadnego KN etc...musi byc zabudowany filtr do jazdy codziennej!!!
AUDI MÓJ NARKOTYK!!!
czemu zabudowany? ja bede mial goły jedynie odgrodzony od silnika i doprowadzone ze zderzaka zeby mial odpowiedni chłodek
poprowadz ze zderzeka to bedziesz non stop czyscil jak ci syf zassa!!!patent dobry jak mieszkasz we wloszech albo w californi hehe znajomy tak zrobil w ibizie i przeklina tylko ten patent!!!A zabudowany dlatego ze i tak lepiej bedzie odrodzone od ciepla niz jakas tam przegroda...pozatym airboxy sa tanie na potege bo jest troche tego latwy montaz i nie trzeba nic odgradzac i dodatkowo szukac sobie zajecia!!!i polecam oddalic filtr od przeplywki min 10cm
AUDI MÓJ NARKOTYK!!!
no własnie wszystko juz mam praktycznie skąpletowane....bo czekam na paczke juz tylko i chyba zrobie jakies wstępne filtrowanie zeby syfu niezasysać
http://www.bmc-air-filter-shop.com/0...m-1600-ccm.htm
Mój nowy dolocik. Pięknie syczy nawet bez BOV`a
Fear nothing. Risk everything.
No no ładnie zaszalalas
Made by game23 Namówił mnie i nie żałuje - wydaje mi się, że auto zyskało na dynamice, a zmieniony na sportowy wydech brzmi teraz bardziej rasowo
Tylko pozadzdroscic kolezanko,chyba tez sobie taki zestaw sprawie
Ja też mam nowy dolocik ale szczegóły ujawnię wkrótce
Znowu TT znowu Cabriolet
ZUCZEK szykuje co? grubego....
ZUCZEK - dlatego chciales stawac ostatnio ze mna na kresce