TT podobno tez kojarzy się ze zmiażdżonym garbusem, czym? zgarbionym jaki? żuczek czy co?. Talentu graficznego nie mam wiec nic nie narysuje :P
TT podobno tez kojarzy się ze zmiażdżonym garbusem, czym? zgarbionym jaki? żuczek czy co?. Talentu graficznego nie mam wiec nic nie narysuje :P
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
Nie bardzo
Nie no te to troszkę przesadne
Jak dla mnie najlepszy wybór to który? z pier?cieni plus adres klubu
A może na lusterku tylko lewym, pu?cic pasek kontrastunuj?cego koloru (np. czarna TT srebrny pasek srebrna TT czarny pasek) i na nim będzie napis koloru auta www.KlubTT.pl?
zero grafiki, fajnie i schludnie wygl?dalo by. I poznajemy sie wtedy bez problemu.
Bo znowu nie możemy przekroczyc granic porz?dnych go?ci i zamienić się w buraków, jak cwaniaki z tuningowanych golfów, kalibr i matizów, wychodz?cych z założenia, że 1 naklejka = + 10KM
moim zdaniem tez lepsze bedzie cos delikatnego, bo ten nawiew nie bedzie pasowac i bedzie wygladac jak element wiejskiego tuningu - cos jak naklejane "aluminiowe" wlewy paliwa
Mi tam się podobaj? takie naklejki jakie były,to znaczy stary wzór
Moze byc pasek z napisem KlubTT.pl
Ale pasek odblaskowy..
Cos takiego jak policja ma na furach z daleka będzie widoczny na lusterku
http://www.blasktex.pl
o takie paski mi barttek chodziło
zróbmy konkurencje psiarni i sami zaprowadzmy porz?dek na mie?cie
Wittam jeżeli jeszcze aktualne to chciał bym 2 naklejki białe lista jest robiona w tym temacie czy trzeba się odezwać na Priv i podać dane itp??
Witam
Jesli mozna to ja tez poprosze naklejki
Pozdro
maniekk,
jak dostane od lokosa naklejki, to wtedy będziecie do mnie walić na pw, ale to jeszcze info będzie w tygodniu.
pzdr
Wojtku jutro rano pakuje paczkę
O to widze niebawem bedziemy naklejac na swoje sprzety.....
Pokaz jak te odblaski wygl?daj?Zamieszczone przez LOKOS