Ja osobiście słyszę minimalną różnicę
film porównawczy BOV vs Hybryda
[ Dodano: 13 Wrzesień 2009, 16:14 ]
dodam, ze w trybie hybrydowym to moja dziewczyna gazowala
Ja osobiście słyszę minimalną różnicę
film porównawczy BOV vs Hybryda
[ Dodano: 13 Wrzesień 2009, 16:14 ]
dodam, ze w trybie hybrydowym to moja dziewczyna gazowala
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
ewidentnie słychac ze hybryda lepiej syczy
lepiej ?:O teoretycznie powinno byc na odwrot
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
naprawdę ta hybryda całkiem fajnie syczy, muszę to mieć
nie ma dużej różnicy, sam stestuje już w tym tygodniu splitterka , fakt, że od ręki nie znalazłem ale shtuning ma sprowadzić pare sztuk , z których jedna trafi właśnie do mnie
www.re5pect.pl tam chyba maja od reki i taniej
hehe zakup dobry dolot zamontujemy ktoregos popoludnia zobaczysz jak dolot syczy fajnie hehehheheheheZamieszczone przez cornel
AUDI MÓJ NARKOTYK!!!
z wielką chęcią, tylko byłoby fajnie jakbyś mi doradził, a potem pomógł zamontować, bo należę do kompletnej zieleniny jeśli chodzi o mechanikę, nie wiem nicZamieszczone przez game23
Różnica na filmiku rzeczywiście jest minimalna ale wynika to ze sposobu przeprowadzania testu Na biegu jałowym nie da się uzyskać doładowania większego jak 1-2 PSI a to z kolei zbyt małe ciśnienie żeby mieć wymierny wpływ na dzwięk ...
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
odezwij sie na privie pozdroZamieszczone przez cornel
AUDI MÓJ NARKOTYK!!!
no mam nadzieję ze juz w tym tygodniu dołączę do grona szczęsliwych posiadaczy sapiących tt chociaz nie oczekuję cudów ale mam nadzieje ze cokolwiek będzie słychac i ze wydech nie zagłuszy zaworku
Od tygodnia mam zamontowany splitter , co prawda był mały problem z długością węża od podciśnienia ale dało się opanować , szczerze to nie radzę sugerować się filmikami na youtube bo chyba wszystkie proby przeprowadzane są na biegu jałowym i faktycznie wycie silnika zagłusza splitterka okrutnie , za to nie spotkałem filmu nagranego podczas jazdy gdzie efekt jest świetny , dzwiek jest wyraźny i naprawdę zrobiło na mnie pozytywne wrażenie
Just,
Tak słychać to u mnie
http://www.youtube.com/watch?v=h_tVNTgr9F4
Znowu TT znowu Cabriolet
no na tym filmiku fajnie słychac...u mnie wydech zaglusza sporo, no i doładowanie to tylko jeden bar i niema jeszcze dolotu, bardzo jestem ciekaw jak bedzie słychac po dolocie i programie bo narazie to szału nie robi, lecz jestem zadowolony z efektu