czarna w macie wyglada super jak chce to ja ci moge okleic
czarna w macie wyglada super jak chce to ja ci moge okleic
kurcze... tak klilaem i trafilem na temat... jak dla mnie . zajebioza....
jak kupie kombiaka.. to podjade i niech mi opitola na czarny!
i teraz problem sie rozwiazal z samochodem.... moge kupic tanszy srebrny.. albo inny obskurny.. i opitolic na czrny!! heheh))
=========
Vorspung durch Technik
CZARNA FOLIA MAT>>>
wczoraj piwkowalismy na prokocimiu w krakowie z kolegami. i kumpel taki wpadl swoim CIVICIEM . i mial oklejona maske na mat. wszyscy mysleli ze mial pomalowana ale o mowi ze folia, i ze niedaleko mu w garazu znajomy to okleil.
super to wyglada.
na cieplo to klada,,,
dowiem sie ile to kosztuje . ale musle ze tanio bedzie bo to mlode chlopaki robia, zajmuja sie reklamami i oklejaja foliami wszystko co sie da,
ja w swojej srebrnej
dach na czarno zrobie
ja ostatnio widzialem nową bmw 3 oklejoną. Gdybym nie wiedzial co to jest, to nie wiem jak bym zareagował - a tak to mi się bardzo podobało. Sądzę, że zajebiście by wyglądała jeszcze taka błyszcząca folia a nie matowa np. taki metal błyszczący jak "tył" ipod'ow
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
tak , nowy iphon ma taki blyszczacy tyl
, ale nie wiem jaki byl by efeky tego na aucie i czy sa takie folie
cale auto okleic to koszt duzy, hehe
Witam, przypadkiem trafiłem na tego posta gdyż sam szukam dobrej firmy która zrobiłaby dla nas co? ciekawego. Widzę że nikt się nie pofatygował aby dodać TT w macie, ale ja akurat mam troche tego w swojej kolekcji więc dla zainteresowanych wrzucam to co mam.
Audiczki
Kilka BeEmEk
Cayenne
I ML
Mam nadzieję, ze komu? się przyda.
pozdr.
rons,
zajebiste!!
ja palnuje kupic Alfe 159 2.4JTD i opieprzyc ja na czarny mat!!!
sliczne te zdjecia....
=========
Vorspung durch Technik
Trzeba przyznać że pięknie to wygl?da.
odnowie temat troche, planuje okleic dach na czarno w srebrnej TT posiada moze ktos foty jak to by wyglądało, moze ktos ma zrobianą tak TT , mam dylemat czy wybrać czarny mat , błyszczący czarny , a moze carbon.Czekam na porade...
Uuuu... carbon ciekawie by wyglądał ale pewnie bardzo droga była by ta inwestycja.Zamieszczone przez radas
Własnie nie wiem ale jutro bede dzwonił jakie to koszta.
możesz dać mi namiary na tą firmę do której będziesz dzwonić ??Zamieszczone przez radas
Napisz też później ile około Ci powiedzieli $
Malina No przecież są namiary na firmę na pierwszej stronie tematu , user strefa
O '' węglu '' już się kiedyś wypowiadałem w tym temacie , osobiście nie jestem zwolennikiem czegoś co udaje coś czym nie jest nawet jeśli robi to perfekcyjnie
Oklej czarnym błyszczącym , jeśli chcesz zabaczyć jak to wygląda to w dziale nasze auta są fotki , TT kolegi kilazz
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
A ja tyle sie na szukałem fotek srebrnej TT-tki z czarnym dachem . Kozak to wygląda bez zastanowienia robie dokładnie tak samo i felgi ma takie same jak ja heheh
a może jakiś aerograf :P :P :P