Ladny Znaczek S-Line ale TTki S-Line maja inny troszkę
czarne jest czarne ) ładne
Czarne jest piękne
umyj go pod ta maska :P
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
Jak sie nie myle to kupiłeś ją od gościa który zciągną ją z litwy. Oglądałem ja kupe czasu temu w Kownie na giełdzie .
i czemu go nie kupiles?
Zebyś zobaczył to auto na lawecie na litwie też byś go nie kupił . Jak dla mnie samochód nie miał 200 000 tylko 300000. Nie wiem co tam teraz masz na liczniku. Wiem też że bez esp i to mnie zniechęciło. No i to ze ten gosc sprzedawał to auto od hu..a czasu na allegroa wcześniej na autoplius.lt stało ze 3 miechy. Sprawdziłeś auto po VIN-ie przed zakupem. Trzeba bylo pytać na forum co to za sprzęt
moze o inne auto ci chodzi bo jak dla mnie nie budzi zastrzezen dobrze jezdzi nic nie puka ani nie stuka
[ Dodano: 13 Wrzesień 2009, 13:59 ]
a te autko przyjechalo z litwy jakis miesiac temu i odrazu je kupilem nie bylo wystawiane na allegro
to jest te auto , ma znaczek audi sport na grilu , nie ma rosporki i nie ma esp. Więc jest to te auto z litwy.
Wnioskuje że nie sprawdziłeś go po vinie. Ale dobra przecież to twoje auto życze miłego użytkowania , jak coś służę pomocą mamy blisko do siebie.
no ale w innym temacie piszesz ze masz problem z zachowaniem autka przy wyzszych predkosciachZamieszczone przez karol_audi_tt
bo niby bez esp byly problemy i sie pytam jak to zniwelowac?
Karol zadzwoń do ASO wiem że kiedyś można było wstawić auto do aso i na ich koszt wstawić ESP , była to akcja serwisowa AUDI . W 2001 roku jeszcze można było to zrobić . Teraz nie wiem czy jest to możliwe. Jeżeli ASO w Białymstoku ci odmówi , pisz lub dzwoń do Audi POLSKA 0801 200 500 tam dostaniesz info czy wogóle jest to możliwe po takim czasie.
ok LOKOS a tak wogole to mozemy jakis spocik zrobic ;P
No problem możemy .
u was w lozmy robicie jakies spoty czy cuś? bo u nas w mragowie co tydzien w poniedzialek. moze jeszcze by sie zgarnelo te ttq 225 z mragowa