Na forum jest kilka osób z 3miasta więc może by organizować jakieś spoty na których można by się poznać osobiście, zobaczyć autka powymieniać spostrzeżeniami i informacjami.
Był by ktoś chętny?
Na forum jest kilka osób z 3miasta więc może by organizować jakieś spoty na których można by się poznać osobiście, zobaczyć autka powymieniać spostrzeżeniami i informacjami.
Był by ktoś chętny?
ja do niedzieli siedzę w sopocie ale jestem passatem, ale jakiś butel można zrobić
jestem za, jak coś zawsze chętny
W piatki o 19 na Matarni w garażu podziemnym są spoty Leon Clubu a z drugiej strony VW maniacy można by obok zrobić spota TT byłby ktoś chętny?
Tatusiu! Tatusiu! Czy ten samochodzik jest chory??!
Nie Synku... to Diesel...
jasne.
jakby coś GG: 690280
Moze dzisiaj na Matarnii o 19??na parkingu podziemnym?ja tam bede przy Leonach jak by co
hej Kuxik
nawet nie zdążyliśmy odczytać posta, a tu już to "dzisiaj" stało się "wczoraj"
...ale co się odwlecze to nie uciecze - mam nadzieję, że się jeszcze ugadacie panowie na nocny spot na mieście (ba może nawet mi się poszczęści i pozwoli mi MichałTT wsiąść na tę okoliczność i nie przerazi go dodatkowe parę kilo po prawej stronie auta )
Magda Lena
hej, faktycznie trochę późno odmulilem ale napewno jeszcze nie raz uda nam sie spotkać pozdrawiam