najlepiej cos z serii Psychedelic Trance
najlepiej cos z serii Psychedelic Trance
youtube.pl
sean paul - temperature (dj.denox electro mash up)
Big Ali - Neon Music 2009 (Soundshakerz Club Extended)
nutki miodzio, a jak chodzą w tt mmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!
Cała seria: In Search of Sunrise od 1 do 7 zrobione przez Dj Tiesto
lukaszienko,
Lubie Tiesto ale Van Buren bije go o głowe tym co wyczynia na Ibizie w tym sezonie
Znowu TT znowu Cabriolet
Armin w Poznaniu 22 na Malcie kolego ZUCZEK ale niestety ja nie pojadę bo straciłem prace no i nie ma funduszy teraz szukam pracy. Armin tez gra dobrze płyta Imagine czy Imagine remixes czy Armin Only wymiata
ps. Szukam pracy Szczecin i okolice
Zamieszczone przez lukaszienko
to zacznij kolekcjonowac wszystkie wydania ASOT-ów ze strony AVB... poszukaj na torrentach pewnie ktos udostepnil cala kolekcjie kilkunastu GiB setow AVB... Armin wymiata prezentujac wydania Trance roznych Dj...
youtube.pl
Miałem 350GB paczke AvB
Trance Trance to muza na muzami tak jak napisał kolega kolekcjonuj ASOT i najlepiej do tego GDJB Markusa Schulza poezja .............. Moze bede za tydzien na Malcie bo bilety taniocha a posłuchać setu armina bez cenene
[ Dodano: 16 Sierpień 2009, 13:21 ]
Widze ze coraz wiecej osób uwielbia ta muze a mówia ze trance sie konczy, elektro sie skonczy bo to muzyka która jest inna ale nie zostawic nic po sobie . Jest bit i tyle a ja nawet jednego tytułu nie pamietam a trancowe znaja wszyscy
[ Dodano: 16 Sierpień 2009, 13:23 ]
Jesli ktos ma suba w tt polecam Midway- monkey forest jedno z najbardziej kultowych nagran
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Zamieszczone przez Maxvibe
ja kolekcjonuje od 99r. wszelkiego rodzaju odmiany Trance... dla mnie Trance jest jak mowa duszy... przy niej sie odpoczywa emocjonalnie...
youtube.pl
ElBuero,
Można popłynąc jak ktoś potrafi się wczuć
Znowu TT znowu Cabriolet
p diddy - last night
david guetta feat. akon - sexy bitch
waveshock vs.radi s.- london beep (bootleg remix) polecam
życie jest za krótkie,żeby je¥dzić dieslem... only
teraz męczę: http://www.youtube.com/watch?v=ZQTedx7l8wg. Zwłaszcza weekendową nocną porą na wrocławskich ścieżkach...
Fear nothing. Risk everything.
david guetta feat. akon - sexy bitch nuta numer 1 u mnie jak na razie
JEST MOC