"cos" na bazie Toyoty MR2
dudi403,
Zapytał bym raczej co to było
Znowu TT znowu Cabriolet
Jakbym zobaczył taką profanacje na TT to bym się chyba rozpłakał
nie jeździmy szybko tylko wolno latamy
Wygląda na przerobioną Silvię S15, ew Skyline GT-R34, ale w to wątpię...spojrzałem jeszcze raz, głęboko wątpię.
to caly czas tam stoiZamieszczone przez ZUCZEK
dudi403 nie zalapales sarkazmu Zuczka
Temat bardziej pasuje do OT niz do Ogolnego tak wiec przenosze ..
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Arttur,
spoko. No nie zalapalem
co to jest ? - Wymysł domorosłego stylisty
a co to było - skłaniałbym się do odpowiedzi Marconsio że była to MR2 drugiej generacji zwłaszcza po linii szyb i dość charakterystycznym czarnym plastikowym trójkąciku przy tylniej szybie
jestes pewien?
e tam, czmeu to po tym jeździć odrazu. Trzeba by było dokladnie obejrzeć. Z daleja wygląda na profesjonalnie zrobioną...
Czarne jest piękne
dlatro nie przypuszczalem , ze to jakis body kit
że to przeróbka jestem pewienZamieszczone przez dudi403
że to MR2 - nie, na 99%
ja nie jeżdze po tym, a przynajmniej nie miało to tak zabrzmiećZamieszczone przez xylo
każdy ma prawo do swojego gustu, a zawsze w przerabianych autach podziwiam ilość włożonej pracy i wytrwałość bo wiem ile się schodzi z tak kompleksowymi przeróbkami
pozdro
kazdego dnia nie mniej wysilku wkladaja nasi rodacy w rzezbienie TT z czegos, co kiedys bylo TeTetka Takie custom auta jak to MR2 to pewnie robia na sniadanie, bo jak cos nie wyjdzie (za duzo sie szpachli nalozy) to powie ze tak mialo byc, a jak rzezbi TT to juz nie powie kazdemu ze tak ma byc, chociaz i tacy bywajaZamieszczone przez kondi