w dobie kryzysu kasa gra role
Fajna sprawa , nie ma to jak poprawiać wygląd i podkręcać moc
TAK TRZYMAÆ !!
w dobie kryzysu kasa gra role
Fajna sprawa , nie ma to jak poprawiać wygląd i podkręcać moc
TAK TRZYMAÆ !!
to chyba nie podkreca mocy tylko daje efekt dzwiekowy
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
jak dla mnie ten forge splitter lipa za slabo sapie;p...
tutaj macie cos lepszego tez dedykowanego i za duzooo lepsza kase :P
http://allegro.pl/item557441026_zawo..._1_8t_vag.html
AUDI MÓJ NARKOTYK!!!
A na czym opierasz swoje zdanie że ten jest lepszy.Myślę że w tych silnikach aby cały proces był bezproblemowy żaden nie będzie sapał głośniej chyba że stosunek wypuszczanego powietrza będzie 90/10% Jak chcesz żeby było głośniej daj stożek lub zrób WAK_BOXA u mnie sapie tak że ludzie na chodnikach się oglądają
Znowu TT znowu Cabriolet
ZUCZEK, ja strasze babcie na przystankach
NO RISK,
NO FUN.
Splitter nie zostal stworzony bez powodu. Na zwyklych BOVach silnik nie pracowal zawsze bezproblemowo i mialy miejsce niespodzianki takie jak psucie sie przeplywek itp.
Dlatego tez zastal stwozony splitter , ktorego stosunek powietrza recyrkulowanego do powietrza upuszczonego w atmosfere wynosi 60/40 % - zwany HYDRYDA.
game23 - jezeli mamy rozmawiac o takiego typu BOVach to osobiscie wybralbym FMDV004Zamieszczone przez game23
ale jesli ktos chcialby naprawde syczec to powinien miec to RS valve
FMDVRSA
co powiecie na ten ?
http://moto.allegro.pl/item583579535..._1_8t_vag.html
[ Dodano: 17 Marzec 2009, 10:23 ]
dzwonilem do sprzedawcy mowil, ze pasuje do silnika 180 KM i komputer nie wykazuje bledow. co myslicie ? kupowac ?
Myślimy że poninieneś kupować
Jak ktoś chce naprawde syczeć a nie jeżdzić powinien podziurawić węże za turbo
Znowu TT znowu Cabriolet
Zuczek, Twoja szczerosc jest niezmierna
no tak, konkretna odpowiedz...moze poszukam jeszcze gdzies i znajde odpowiedz na moje pytanie...
Odpowiedż na twoje pytanie znajduje się w tym wątku a jeżeli chcesz rzeżbić w gównie to powodzenia
Znowu TT znowu Cabriolet
No to ja Ci powiem
Kupiles Audi, samochod klasy Premium. I to TT, jedynego w swoim rodzaju sportowca, z niepowtarzalnym designem. Nie kupiles tico, czy innej kupy. I nikt Ci tutaj nie powie czy kupa z allegro nadaje sie zeby skazic TT swoja obecnoscia. Bo sie nie nadaje. Uzywamy tylko najlepszych czesci, a one tanie nie sa. Powinnismy taki post przykleic gdzies na forum powitalnym
hehehe... kupa z allegro .... hehehehe
dobre to ...
JIMMY7 , popatrz tutaj = http://klubtt.pl/forum/topics2/forge...2144.htm#16994
no i proszę, o to mi chodziło. Druga sprawa audiTT owszem samochod wyzszej klasy , ale bez przesady aby ładować w niego ciezkie pieniadze, jesli chodzi o tuning ktory ma na celu tylko efekt dzwiekowy (pssst). Co innego bezpieczenstwo albo jakis dobry sprzet audio to inna sprawa. Ale ponad 500 zł za zawor ktory jako tako nie daje nic oprocz dzwieku w seryjnym silniku to duuuzo. I nie mowcie ze dla was 500 zl ma takie znaczenie jakby wydac na zarcie w McDonaldzie, bo po niektorych postach mozna tak stwierdzic, ze sami milionerzy tutaj są :P hehe....
ok dobra koniec tych bzdur...tak wiec gdzie moge kupic ten zawor hybrydowy , zaznaczam ze interesuje mnie tylko ten dzwiek. Z tego co wyczytalem to DUDI zalatwiasz te zawory tak ? w takim razie jaka jest cena na dzien dzisiejszy jaki czas oczekiwania itd. (ps. w necie znalazlem ten zawor za 490 zl, wiec licze ze jakos taniej bedzie )
bedzie napewno , jak juz wczesniej pisalem poczekajmy az funt troszke straci na wartosci.
Pozdrawiam