Paweł poprosił mnie oniegdaj o zrobienie nowego TOPu na forum, więc proszę, sami wybierzcie, które wam najbardziej pasuje
[ Dodano: Nie Gru 17, 2006 3:51 pm ]
Oczywiście mogę dokonac wszelakich zmian jesli zajdzie taka potrzeba
Pozdrawiam
Paweł poprosił mnie oniegdaj o zrobienie nowego TOPu na forum, więc proszę, sami wybierzcie, które wam najbardziej pasuje
[ Dodano: Nie Gru 17, 2006 3:51 pm ]
Oczywiście mogę dokonac wszelakich zmian jesli zajdzie taka potrzeba
Pozdrawiam
I jezeli chodzi o mnie to ja bym widzial najchetniej logo z samym napisem TT. Wyglada to o wiele schludniej i nie jest naciapane wszystko po troszeczku
Pozdro
Zaraz będzie
[ Dodano: Nie Gru 17, 2006 8:05 pm ]
O takie coś chodziło?
Jako ze nikt sie nie odzywa w tym temacie ustawiam logo nr. 3 nie bedzie sie komus podobalo to sie zmieni
P.s. wielkie dzieki golas za pomoc ( napiszcie co sadzicie o tym logo co jest teraz juz normalnie w postach)
pozdro
No teraz stylowo wygląda... Tak... dostojnie
pzdro
jak dla mnie to spoko tylko nie wiem czy srebrne nie było by ładniejsze
Możesz sprecyzować o jakie srebrne coś Ci choidzło?
już jest ok
Może wersja animowana?
fajne
No to jeszcze jedno :P (ot się rozszlałem ) tym razem jako ciekawostka jedynie.
Zamieszczone przez Golas
Fajna !
Ale Dlaczego tylko na czerwono czy to jest zwiazano z kolorem autko Administratora :P
911 Kiler
Hmm... to paweł ma czerwoną ttke? Hmm nie wiedziałemZamieszczone przez eb84
Przykładowy Flyer (ULOTKA) we Francji http://clantt.customers.artful.net/flyer.php
911 Kiler
Po ta sa rozne style zeby kazdy mogl sobie dopasowac jakis do wlasnych upodoban ja ustawilem ten domyslny a kolor to uwierzcie mi byl przypadkowo jezeli chodzi o forum domyslnie styl juz byl w takim wiec sie takiego juz trzymalismy jak bedziecie bardzo chcieli to sie zmieni kolory
pozdro