no daj znac czy sie nie zawiodles.
200 zl w sumie mozna wydac. tyle ze do tego 2 x 120 km wachy ^^
Jak dla mnie to spoko, pisze sie.
jeszcze 8 osob
no daj znac czy sie nie zawiodles.
200 zl w sumie mozna wydac. tyle ze do tego 2 x 120 km wachy ^^
Jak dla mnie to spoko, pisze sie.
jeszcze 8 osob
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
CEZARY napisał
Indywidualnie mozna jezdzic z gosciem na Bemowie, pierwsze 1,5 h 280 zl, nastepne 140 zl. Ja juz sie zapisalem na jutro
To jest firma pana z TVN turbo -jazda polska-
Znowu TT znowu Cabriolet
To jest szkola Piotra Wroblewskiego. Ten z TVN to Kuba Bielak.
to co, widzimy się w niedzielę "w tym samym miejscu" ?:P
od razu proponuję godz. 19.30 jesli byliby chętni poza mną ^^
Na tą grupowa wyprawe bym sie pisal. To moze od razu spotkajmy sie na parkingu przy lotnisku.. :P
Panowie, jazda rewelacja
Pan Piotr zaczyna od podstaw, jak prawidlowo siedziec, jak trzymac kierownice itd. Potem zaczynaja sie zajecia praktyczne, uczy jak maksymalnie szybko przejechac kazdy zakret prawidlowo krecac kierownica gazem itd. Najpierw bylem w szoku ze tamte zakrety mozna tak szybko przejechac moja tt, a potem bylem w jeszcze wiekszym jak po paru wskazwokach sam zaczalem to robic :P
Nauka warta pieniedzy, dalej gowno umiem, ale przynajmniej wiem ze to co robie do niczego sie nie nadaje Teraz mozna pocwiczyc w jezdzie codziennej, a za jakis czas pojde znowu.
Jesli ktos nie kupil TT tylko dla wygladu to polecam.
cezary a ile kosztuje u ciebie taka nauka jazdy ?
Gdy tankujesz z myślą o najbliższym czwartku bądź niedzieli to wiedź, że szatan się tobą interesuje
CEZARY uważaj bo moj kolega po takiej szkole tak się podbudował że bryke skasował
Znowu TT znowu Cabriolet
Ja dzis wpadne na lotnisko o 21. Wiec jak ktos ma ochote....
hehehe Cezary - ja mialem podobne wrazenia i samoocene po tej "lekcji" - ale podobalo mi sie i polecam wszystkim! Choc na drugi raz sie jeszcze nie zebralem ale to glownie dlatego ze wczesniej Foresterem na fabrycznych oponach mialem do dyspozycji marna trakcje na tych zakretach... teraz z TT jak zmienie opony na wiosne na letnie to mysle ze umowie sie na kolejne meczenie siebie i autka.
To moze ustawmy sie w te 10 osob? Kto jest wstepnie chetny? jak bedzie 10 osob to zamowie odleglejszy termin zeby kazdy mogl jechac
ja
ja wstepnie mega chetnie ale wrazliwy na terminy jestem...