No to mi go sprzedaj.
No to mi go sprzedaj.
AUDI nie przestaje się kochać.
Temat do zamknięcia, nie będę się rozpisywał... Po prostu DZIĘKUJE wszystkim za wspaniałe zloty (od tak wielu lat). Piękne wspomnienia które zostaną ze mną na zawsze.
Film z zlotu powinien być gotowy na sierpień, wrzucę go w odpowiednim miejscu oczywiście.
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Kanapa ; 28-06-2021 o 17:44
Cisza w temacie? Już nie.
Po konsultacjach z Mariuszem doszliśmy do wniosku, że warto otworzyć wątek i dalej go kontynuować.
Część forumowiczów wie, że ABT zmienił właściciela i część wie, kto go trzyma w garażu.
W samochodzie nie zaszły zmiany, bo nie było i nie ma takiej potrzeby. Założenie jest takie, by utrzymać TT w jak najlepszym stanie i oczywiście w oryginale.
Z ciekawostek, to Mariusz ostatnio umył samochód, bo był dość mocno zakurzony i zabrał go na wycieczkę.
AUDI nie przestaje się kochać.
Widziałem relację Mariusza. Założenie OEM dla mnie najsłuszniejsze polecam pokrowiec na TT firmy polcover. Używam już prawie 2 lata, także polecam. Po zdjęciu pokrowca TT jak po umyciu.
Super, ze wątek jest kontynuowany, a przede wszystkim super, ze ABT TT-Limited II ma się dobrze.
Pozdr
Miki
Ostatnio edytowane przez miki77 ; 05-06-2022 o 22:35
Wątek na pewno będzie kontynuowany bo autko jest w mega dobrych rękach
Ale kto wie, może już nie długo pojawi się nowy temat tutaj... bo coś się szykuje i myślę że to będzie dosyć ciekawe. Klasycznie jak to ja, bez żadnych substytutów. Chyba jednak miłość do TT wzięła górę.