Pilnie szukam uczciwego lakiernika/blacharza w okolicach miasta Toruń bądź w promieniu kujawsko-pomorskiego, pacjent 8n.
Szukam tez jakiejs ciekawej dokladki pod przedni zderzak, pozdrawiam.
Pilnie szukam uczciwego lakiernika/blacharza w okolicach miasta Toruń bądź w promieniu kujawsko-pomorskiego, pacjent 8n.
Szukam tez jakiejs ciekawej dokladki pod przedni zderzak, pozdrawiam.
cześć Wszystkim
Od niedawna posiadam TT i szukam dla niej Servisu w Krakowie
Jeżeli Ktoś coś to poproszę o info
M
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
ja poproszę
Z niecierpliwością czekamy na nazwę i adres, w odpowiednim wątku ruszyły zapisy w kolejkę
Hej czy znacie kogoś ogarniętego od napędu 4x4 i od skrzyń biegów w warszawie lub mazowieckie???
Czy ktoś zna dobrego gazownika w okolicach Wrocławia lub Poznania?
poleci ktoś blacharza/lakiernika w okolicach Poznania? Ruda niestety zawitała w kilku drobnych miejscach
Pomorskie powiat Starogardzki
Mechanika, Blacharstwo i Lakiernictwo Samochodowe Tadeusz Mikołajski
U niego serwisują moje samochody, aptekarz perfekcjonista, naprawy trwają długo, terminy fiu fiu ceny przyzwoite
https://www.facebook.com/zrobmifure/
Osobiście nie korzystałem znam jednak wielu co korzysta i są zadowoleni, Audi tam uwielbiają. Sam właściciel ma S4 z piekła rodem przerobione na LPG znaczy zamontował 2 instalacje więc ma auto szybkie i jeździ za grosze
Domin-Serwis
https://www.facebook.com/profile.php?id=100042960296023
Panowie z Poznania i okolic gdzie serwisujecie swoje TT ?
Ogarnięty spec poszukiwany.
Znacie kogoś godnego polecenia z Łodzi co by sprawdził szczelność dolotu wywala mi błąd 17705 a nie chciał bym połowy auta wymieniać
Poleci ktoś dobrego elektryka albo innego speca który zna się na nagłośnieniu BOSE w TT 8j?
(nie grają mi suboofery)
Tereny Warszawy i okolic,
z góry dziękuje!
wiTTam.
Panowie i Panie odświeżę troszkę temat.
Szukam dobrego warsztatu dla mojej TT-ki w Krakowie bądź okolicach.
wymiana oleju (filtr oleju / filtr powietrza) + wymiana rozrządu
poleci ktoś coś?
pozdrawiam.
Cześć wszystkim
Poszukuję uczciwego mechanika dla TT z Poznania lub okolic
Poleci mi ktoś dobrego gościa od wymiany rozrządu łącznie z napinaczami i pompą wody w Warszawie i okolicach?
Witam: TT to dla mnie nowy temat. Mam więc pytanie o sprawdzony warsztat w Warszawie (najchętniej prawobrzeżna Warszawa) ... lub okolice Warszawy (tak do 30 km). Dziękuję za info. Samochód to Audi TT (rocznik 2009). Silnik: 1.8 TFSI.
Cześć
Poszukuję sprawdzonego mechanika Poznań i okolice,polecicie kogoś? Sprawa pilna!