No tak tylko większość kupuje te podróby z Chin typu IMSHER
Odrazu ostrzegam że przy tym rozmirze i za cenę ok 1500-2000 te koła nie przejeżdzą nawet lata na naszych drogach no chyba że w garażu
No tak tylko większość kupuje te podróby z Chin typu IMSHER
Odrazu ostrzegam że przy tym rozmirze i za cenę ok 1500-2000 te koła nie przejeżdzą nawet lata na naszych drogach no chyba że w garażu
Znowu TT znowu Cabriolet
I wlasnie o to mi chodzilo .. Zreszta takie zwykle odlewane widzialem w Twoim linkuZamieszczone przez Richie
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Okej Panowie, to może ktoś wie ile waży felga 17 seryjna do TT ??
Czarne jest piękne
zwaze jak bede zmienial na 19
Witam, felg 19 nie radził bym kupowac (mam na sprzedaż:P), miałem takie letnie i czuc było każdą studzienke czy minimalną dziurke. Aż żal sie robiło gdy się najeżdzało. Mam teraz zimóki 17 na gómach 255/45 i jest git. Mysle że 18 to najwiekrze jakie można by wsadzic.
Panowie Jeśli kupicie orginalne felgi z certyfikatem nawet w rozmiarze 19" to macie gwarancje ze sie z nimi nic nie stanie bo sam mam i chwale. Na alledrogo ostatnio widze nowe 19" za niecałe 2000 komplet.Pewnie sa z gliny
2009 Lotka R32 tył,Dystanse,Większe hamulce tył,Ciemne szyby jak drug? połówkę przekonam,Dolot BMR
Raczej z blachy ja założyłem teraz 16 z 55pofil i powiem ze w porównaniu z 18 i 40 profil to teraz jest Maybach
Znowu TT znowu Cabriolet
no ja tez mam teraz stal.....16 profil 55.....205 szer....auto na zimówkach pali wiecej.......mi natomiast bardzo odczuwalnie spadło spalanie......niewiem czy moze dlatego ze sa łyse.......juz wszystkie ograniczniki przytarłem czyli opona nadaje sie aut......ale w trasie przy normalnej jeździe schodze ponizej 8....a min to jakies 6.5 przy 100....w miescie 10l....wczesniej przy takim samym stylu jazdy to 12 w miescie mi opyliła....i az tak dziór sie nieboje na tych kołach....ale juz chce zmienic na letnie.....bo auto wygladana tych stalówkach.....jak "szczur" tak to okreslił mój kolega....