Co tu taka cisza? Zapłon komuś wypadł czy co?
Co tu taka cisza? Zapłon komuś wypadł czy co?
Wszyscy na FB siedzą
Forum mus, natomiast na FB jest trochę grup do przeglądnięcia
Mam pewne podejrzenia bo mnie też zaczęło wciągać.
Zdecydowanie obsesja, ale w słusznej tematyce
niestety większość przenosi się na grupy na fb, fora pomału umierają
Nie wiem czemu wszyscy tak ubóstwiają to fb, forum jest lepsze.
Na forum trochę jest inna mentalność. Zdecydowanie mniej się tu pisze postów krótkich i bez sensu. Poza tym niektórzy właściciele wolą nie pisać o problemach, by ich potem nie kojarzyć z autami. Do tego dochodzi hermetyczność forum. No i fakt konieczności wchodzenia na kolejną stronę jest dla niektórych nie do przeskoczenia.
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Ja sprawdzam forum kilka razy dziennie, od wielu lat.
AUDI nie przestaje się kochać.
fora niestety umierają przez facebook, a ja je wolę bo jak mam po raz 1000 czytać jaki wlać olej do silnika lub mam informację o błędzie check się świeci co o może być to na prawdę rynce opadają
Fora jednak często na własne życzenie też stały się puste bo na wielu jestem i są moderatorzy co im przeszkadza prawie każdy post wpisany przez usera, a jak Nie daj Boże się dwóch pogryzie na forum to tak samo często moderator blokuje komuś dostęp, przenosi temat czy też go blokuje a po co przecież można oddzielny wątek fajt i jazda każdy komu nie pasje odznacza ignoruj temat i po sprawie.
Ja z uwagi na zamiłowanie do samochodów jestem na wielu forach i na grupach faceook. Aż by człowiek nie uwierzył gdzie ludzie mają największą spinę i są bardzo wrażliwi jak się coś źle powie o ich samochodzie
Forum lepsze, można zlikwidować fb, na co to komu...