Pięknie, dużo rzeczy porobione. Felgi piękne, cieszą oko Zderzak R32 siadłby jak najbardziej, jak masz budżet to podążaj w tym kierunku. Tylko znajdź jeszcze dobrego lakiernika bo kolor nie najprostszy
Pięknie, dużo rzeczy porobione. Felgi piękne, cieszą oko Zderzak R32 siadłby jak najbardziej, jak masz budżet to podążaj w tym kierunku. Tylko znajdź jeszcze dobrego lakiernika bo kolor nie najprostszy
Okazyjnie niektóre rzeczy, bo np szpilki ori to czterystaprare zlociszy.
Łożysko np febi to tez czterysta z groszem...
Pozdr
Miki
Pisałeś...
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Dobrze działać działać i dbać. "Cieszy oko" taki widok jak ktoś stara się aby autko było w idealnym stanie i powoli lecz skrupulatnie doprowadza je do tego stanu
Ps. ElMacho dobrze mówi że to nie łatwa misja z regulacją, ostatnio jednak mnie unika hmmm czuję jakiś podstęp ...
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Zrobisz kurs do mnie, wyregulujemy wszystko.
AUDI nie przestaje się kochać.
U mnie też drzwi do regulacji od kierowcy. Trochę wystają i trzeba je dociągnąć więc możemy razem kursa zrobić
TT widziałem na zlocie i nawet miałem okazję się przejechać na torze jako pasażer. Mega przyjemność z jazdy i fotele robią robotę TT śliczna, ciekawe jak będzie się prezentować na SCP
Po co wymieniasz? Przecież i tak sprzedajesz i kupujesz Dustera
Czas trochę uaktualnić etap prac przy aucie, aż już sam nie wiem czego tu nie wpisywałem.
Jakoś po wakacjach 2019 już pewnie o wielu zapomniałem
Nie pisałem chyba o żarówkach Philips Xenon X-tremeVision D2S gen2 już chyba dobre z 8 miesięcy mam, są świetne lepszych się nie znajdzie
PODŚWIETLENIE TABLICY LED
W kwietniu jakoś wpadł mini serwis- filtrów i oleju po 5-6 tysiącach km (tym razem z płukanką) wpadło coś innego niż motul dokładnie PMO EXTREME SERIES 5W40 cena zbliżona. Filtr kabinowy, oleju i paliwa.
Został też wymieniony termostat. Felgi z oponami letnimi oraz gwint podniesiony o około 1.5 cm .
Musiałem się też zabrać za układ wydechowy bo stary mocno bardzo rdzewiał - zakupiłem używany zestaw z tłumikiem środkowym i końcowym milteka - 4 h z papierem wodnym i wyglądał całkiem całkiem
Kupione zostały tez wszystkie nowe łaczniki, wieszaki gumy itp do podlaczenia wydechu.
IMG_20200530_134957.jpg
Wpadł tez plaster miodu na tył kupiony dzięki Gunitowi z Aso w dobrej cenie, aż się sam zastanawiam czemu tyle chcą za używki
IMG_20200610_172712.jpg
Wymieniłem też tylne nagłośnienie JBL STAGE2 GŁOŚNIKI BASOWE bo po przednie nie grały tylko syczały Jest zdecydowanie duża różnica jak doszły.
Dość tanio zakupiłem filtr stożkowy amsoil po jakimś czasie zrobiłem prowizoryczna przegrodę z foli do ekranów grzewczych i klejonej płyty mdf . (ciężko ocenić czy to na plus czy minus )
Zakupiony i wymieniony grill uzywany od R32 i uwaga da się rozebrać stary gril bez zdejmowania zderzaka, ale jeśli jest to zamienik z mniejsza ilościa zaczepów . Bez tego jest to nie możliwe chyba ze ktoś chce coś po urywać to powodzenia IMG_20200607_120237.jpgIMG_20200607_120715.jpgIMG_20200610_164229.jpg
Ostatnio edytowane przez Mefi ; 20-06-2020 o 15:36
Musisz częściej odwiedzać forum i aktualizować temat, ponieważ za dużo rzeczy na raz wrzucasz i nie wiem za co Cię wychwalić co zrobiłeś przy TT Mam nadzieję, że olej który Ci poleciłem nie zatrze silnika, ponieważ sam jestem po wymianie
Dyfuzor ok.
Grill poprzedni znacznie bardziej do mnie przemawia.
Jeszcze bym przedni zderzak na ciekawszy wymienił.
AUDI nie przestaje się kochać.
Mefi twoja TT staje się co raz piękniejsza Oryginalny grill o wiele bardziej pasuje niż plaster miodu. Jednak cztery pierścienie na przodzie robią wrażenie. Nowy wydech + plaster miodu na tył robi mega wrażenie.
Prace na duży plus, gratki.
Pozdr
Miki
Super robota, TT pięknieje Moim zdaniem świetny ruch z wymianą grilla, z resztą wiesz, że zawsze popierałem i zachęcałem do tej zmiany Zgadzam się z Grzegorzem - pora na ciekawszy zderzak
Tez mam taka nadzieje Pierwsze 1300 km zrobione na nowym oleju jeszcze zyje
Wiem wiem to samo mówił mi kris, gdy już wymieniałem. No i wszyscy taki maja Poprzedni bardziej pasował do tego zderzaka, ze względu na te plastry miodu, ale może kiedyś R32 siądzie i będzie lepiej znacznie
No jakieś tam poprawki wizualne na plus zostały teraz poprawki lakiernicze i wgniecenia
Dziękuje bardzo
Dziękuje jak znajdzie się w dobrej cenie i nie ulep zderzak R32 to zmienię ; )
Jeszcze dla pokoleń, wstawię jaka fajna i niezwykła mogła być to wersja TT, jakby poprzedni właściciele dużo nie modzili
IMG_20200703_205725ffffffffffff.jpgIMG_20200703_205737xxxxxxxxxx.jpgIMG_20200703_205812ddddddddddd.jpg
Co ciekawe fotele recaro juz 2001 r. produkcja