Czesc.
Czy Admini rozwaza instalacje Tapatalk ( Tapatalk Forum App - Empowering Forum Junkies on-the-go ) w celu ulatwienia przegladania forum na smartfonach? O ile widze instalacja jest darmowa i trwa 10 minut... w teorii Dzieki
Czesc.
Czy Admini rozwaza instalacje Tapatalk ( Tapatalk Forum App - Empowering Forum Junkies on-the-go ) w celu ulatwienia przegladania forum na smartfonach? O ile widze instalacja jest darmowa i trwa 10 minut... w teorii Dzieki
W praktyce 5 minut
Kiedyś były wersje darmowe dla komórek, teraz wprowadzili wersje płatne.
To jak robimy cos w tym wzgledzie? Sa tez inne alternatywy. Poki co zaden admin sie noe wypowiedzial
No my nie wiele możemy zrobić razem jak żaden admin nie ma ochoty
Pomyślimy o tym ale nic nie obiecuje
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
i jak z tym Tapatalkiem?
Tak jak kiedys pisalem, TAPATALK znacznie by ulatwil przegladanie forum. Tu zamieszczam pogladowy filmik https://www.youtube.com/watch?v=v9zWzoyIsyA . Bardzo czesto przegladam forum na urzadzeniach mobilnych (kilkanascie razy dziennie) i jest to problem, glownie przez odpisywanie na posty. Jesli nie tapatalk, to moze chociaz zdejmijcie ciezki edytor WYSWIG tekstu i zamiencie na jakis prosty textbox. Ewentualnie dodajcie moze jakis nowy styl mobilny, bo ten jest bardzo mizerny. Stary byl znacznie lepszy i mial to, co najwazniejsze, czyli ostatnie posty prezentowane w przystepny sposob i dalo sie bez problemow pisac posty. Zeby nie bylo, ze wymagam i nic nie daje od siebie, deklaruje chec pomocy w tym zakresie.
Ja również spędzam większość czasu na forum na tele, ale nie narzekam. Choć nie powiem fajnie wygląda i napewno by ułatwiło dużo
W życiu piękne są tylko chwile ...
Właśnie omawiamy temat w gronie załogi
Mari - dziękuje za propozycję , jak będzie taka potrzeba to odezwę się do Ciebie na PW
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Sorki, że tak odkopię, ale nie znalazłem żadnego info czy już jest dostępne forum na tapatalku. Możecie przybliżyć temat troszkę?
Jest. Wpisz "Klub TT"
Zaraz się kładę i będę testował i szukał zatem! dzięki! Pozdrawiam!
Cześć,
Pytanie do osób, które używają wersji VIP.
Czy warto przejść na tą wersję?
Pomijając kwestie ceny, chodzi mi o dodatki jaki oferuje lepsza wersja.