WOLNY POKÓJ !
Z przyczyn losowych zwolnił się pokój dwuosobowy.
Może ktoś jest chętny dołączyć na zlot ?
WOLNY POKÓJ !
Z przyczyn losowych zwolnił się pokój dwuosobowy.
Może ktoś jest chętny dołączyć na zlot ?
Nie wiem jak wy, ale ja mam wrażenie, że ostatnie trzy dni minęły jak pięć minut.. To świadczy tylko o tym jak dobrze było Genialna miejscówka, dobra pogoda i mnóstwo ciekawych osób. Chapeau bas dla Patrycji za świetną organizację, nigdy się tak nie bawiliśmy. Naprawdę.
Niestety fotograf ze mnie żaden, ale parę zdjęć porobiłem. Jeśli ktoś by chciał, to dajcie znać na PW, bo nie chcę publicznie rzucać linkiem do dysku google. Nie wiem czy wypada, ktoś może sobie nie życzyć..
Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowane przez Wachu ; 13-10-2019 o 23:30
Ojjj co prawda to prawda, to zawsze za szybko mija i zazwyczaj chciałoby się jeszcze z przynajmniej z jeden dodatkowy dzień ... Super było ! Brawo i szacunek dla Patrycji i wszystkich innych organizatorów za kawał dobrej roboty ! ... Wachu mi możesz podesłać na PW link
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
To był mój pierwszy taki zlot EVER!!! Jestem absolutnie zachwycona i już drobię w miejscu jak gejsza w oczekiwaniu na rozpoczęcie sezonu
Patrycja - Mega całus za organizację
Dziękuję za wszystkie miłe słowa, dziękuję, że byliście!!!
Jak zawsze bawiłam się z Wami świetnie
Osoby, które mają zdjęcia i filmy, bardzo proszę wysłać na priv
Buziaki i do następnego !
My również dziękujemy za super spotkanie. Wytańczyłam się za wszystkie czasy i do dziś mam zakwasy Miło było Was znowu zobaczyć po takiej przerwie. Myślę, że na następnym zlocie też nas nie zabraknie.
Podrodzę będzie jeszcze zimowy zlot , tak że proszę być czujnym
Zakończenie sezonu było wspaniałe jeszcze do teraz wspominam... tak więc, ja to tylko tutaj zostawię.
https://www.youtube.com/watch?v=eDnkwOhyieg
Och Ty w mordę-pipkę Wooooow! Mowe mi odjęło... i moja Fredzia aż dwa razy! Wspaniałe!!! Kanapa... to jest MEGA-PRO! Dziekujemy (cmok).
Super dzięki za organizacje i za frekwencję.
Jeden z najfajniejszych zloTTów na których byłem
Brawo Patrycja, brawo wszyscy.
Mariusz, filmik zrywa papę z dachu
Pozdr
Miki
Dzięki Patrycja za jak zawsze wzorową organizację zlotu. Fajnie że się tego podejmujesz i w dodatku świetnie to wychodzi Frekwencja coraz lepsza, wsparta kolegami z grupy facebookowej, co bardzo cieszy
Mariusz - jak już Ci pisałem - super filmik. Dzięki że stworzyłeś nam wszystkim pamiątkę
Do zobaczenia - mam nadzieję - w Wiśle
Cieszę się że się podoba mam nadzieję że będzie rozpoczęcie sezonu, a jeśli będzie to jak dla mnie nie ważne gdzie, ja i tak przyjadę z Sylwią jeszcze raz Dziękuje wszystkim organizatorom za fantastyczny weekend !
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka