Dawno nic nie aktualizowałem w wątku, pora pokazać że auTTko nadal jeździ i ma się dobrze
Jesień 2017
Zima 2017/2018
Wiosna 2018
Lato 2018
Jesień 2018
Od momentu kupna zrobiłem niecałe 40 tysięcy km, zjeździłem kilka krajów i zakochałem się w vr-szóstce Naprawdę polecam każdemu!!! W tą zimę jadąc do Czech na narty w totalnej zamieci śnieżnej quattro dawało robotę, zresztą na co-dzień naprawdę pewnie się czuję jadąc tym autem (w ośce mk1 brakowało mi czasami przyczepności). Na wakacje jako auto 2 osobowe też sobie nieźle daje radę
Z rzeczy eksploatacyjnych to regularna wymiana oleju co 10 tysięcy (moje pierwsze auto, w którym nie muszę nic dolewać między wymianami ) plus Haldex co 30 tysięcy. Kilka pierdół trzeba było wymienić typu elementy zawieszenia, świecie, itp, ale generalnie jestem bardzo zadowolony
Widac radosc z uzytkowania. Ja tez wspominam bdb mk2 3.2....auto w trasach super sie spisywalo tak jak u Ciebie, oby tak dalejz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Miło widzieć Audi TT Allroad Quattro xD Aż miło sobie popatrzeć. Może jeszcze jakaś aktualna fotka?
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Witam forumowicza ze Zgierza może jakiś mały spoTT?
Oj dosłownie Allroad quattro Zdjęcia z gór były robione w Beskidach (autem dojechałem do schroniska) i faktycznie bez napędu byłoby ciężko W alpach też byłem tym autem, ale na dosyć płaskich terenach Aktualne zdjęcia wpadną pewnie koło majówki, bo teraz jeszcze mało zieleni naokoło
Z miłą chęcią
Temat do zamknięcia, TT znalazło nowego właściciela. Auto ma być wykorzystywane głównie weekendowo, więc skończy się stanie w łódzkich korkach. TTtka będzie miała lżej Będzie mi brakowało tego mruku vr-ki Następca najprawdopodobniej również będzie ze stajni Audi, aczkolwiek walczy z innym niemieckim autem. Co przyjdzie następne - zobaczymy niedługo