Witam, mam zamiar wgrać mapkę do Audi TT 8j 2.0 TFSI 2008r. 200km na 261km, jest możliwość aby to lekko polepszyło/zmieniło dźwięk wydechu/silnika?
Witam, mam zamiar wgrać mapkę do Audi TT 8j 2.0 TFSI 2008r. 200km na 261km, jest możliwość aby to lekko polepszyło/zmieniło dźwięk wydechu/silnika?
Taki jeden będzie mi to robił co się tym zajmuje, 600 zł zapłacę za to, a 261 to jest maximum ale ile będzie to nie wiadomo, czyli nie ma mowy o poprawie akustyki dzięki zwiększonej mocy silnika?
Widać, że nie masz za bardzo pojęcia o tym wszystkim... Zakładasz tematy z jakimiś pierdołami, a wystarczy trochę poszukać i znalazłbyś odpowiedzi na wszystkie pytania...
No tak, mało się znam, jest to moje pierwsze auto, nigdy wcześniej autami się nie interesowałem stąd takie pytania, a jak nie mogę znaleźć odpowiedzi to kieruję się na to forum.
Bo nie istnieje takie cos jak mapka na 261km....
Informacje wziąłem stąd https://imgur.com/a/pa4AtwX
Lepiej oddaj TT do jakiegoś popularnego tunera na indywidualne strojenie z hamowaniem przed i po. To tutaj wygląda na wgrywanie jakiś gotowców. Lepiej dorzucić do tych 600 zł i mieć to porządnie ogarnięte.