Wiem że piszą o tym.Dostał punkty i mandat heh
Wiem że piszą o tym.Dostał punkty i mandat heh
panowie nie spamujcie bo to nie temat o tym...moje auto aktualnie jest rozgrzebane...wiec nie mam co pokazać:P Ale wczoraj wystrugałem kolejny elemencik układanki do kompresora także jak sie nie bede obijał to na wiosne będzie jeździć.
A tak w ramach ciekawostki zbieram kolejne mocne graty do nowego projektu. Także kiedyś może bede miał na prawde szybką tt
Panowie, zdecydowanie za dużo OT w tym temacie..
KOWBOJ - Gratuluje nowych koni w stadzie, autko odpycha się już przyjemnie .
Napisz może temat w ''dziale nasze auta''. Zdecydowanie lepsze miejsce do pokazywania i opisywania własnej fury
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Czekamy z niecierpliwością . Jeszcze raz gratki osiągi wyśmienite
moge zaproponować efr6758 na 430-450km mogę zaproponować gtx3071 na 500+ ....mogę proponować dalej ale wszystko zależy od tego ile chcemy mocy i jaki mamy budżet myśle ,że wieksze turbiny niż gtx3071 nie warto brać pod uwagę z racji marnego spoola i potem moga sie pojawić problemy z przeniesieniem takiej mocy na koła przez dsg
Odświeżę trochę temat. Wiecie ktoś, coś na temat auta teraz ? Stoi wystawione na otomoto - wiadomo komuś coś czemu kowboj się pozbył ? Coś się zaczęło dziać czy zamienił na coś innego ? Interesuje się zakupem jego byłego dupowozu ale nie wiem czy warto. Lubił przypiłować z tego co widzę, pytanie jak auto to zniosło ?
Dopiero zauważyłem, że temat sprzed 3 lat. Odnośnie sprzedaży, to może sam Kowboj coś napisze...