Witam, poszukuję Audi TT 8N Coupe Quattro, silnik 1.8 T 225KM. Może być z LPG.
-Zależy mi na zdrowej budzie ( od spodu też).
Przypominam mamy 2019r.
MAX 20K$$
Witam, poszukuję Audi TT 8N Coupe Quattro, silnik 1.8 T 225KM. Może być z LPG.
-Zależy mi na zdrowej budzie ( od spodu też).
Przypominam mamy 2019r.
MAX 20K$$
Siemanko! Ja mam na sprzedaż moją TT Jak na razie wystawiona na OLX -> https://www.olx.pl/oferta/audi-tt-8n...5-IDyFcE4.html Co do ceny na pewno się dogadamy Zapraszam
Nikt nic ciekawego ?
Absoltunie nie chcę Cię pouczać czy się czepiać, ale może sprecyzuj bardziej czego szukasz? Powyżej dwóch Kolegów złożyło Ci propozycje - nie odniosłeś sie do nich, choć - jak mniemam - uznałeś je za "nic ciekawego". To napisz co Ci w nich nie leży albo czego oczekujesz od auTTka poza zdrową blachą.
Powodzenia w szukaniu!
Nie no, wyraźnie napisał czego szuka (jak dla mnie) auto nie może być w ogóle do poprawek lakierniczych, żadnych ognisk rdzy, szpachli/zaprawek a od spodu również w ładnym stanie (czyli Ori konserwacja nie uszkodzona, bo jak wiadomo Ori konserwacja w TT jest serio bardzo trwała) bez nalotu/łuszczącej się farby (czyli pewnie jeżdżąca Tt głównie w lato i chowana na zimę). Mechanicznie nieistotna, może nawet mieć problemy klasyczne dla Tt 225 q czyli silniczki w zegarach, wyswietlacz, silniczek od szyby kierowcy, pęknięty kolektor wraz z turbo, nieszczelnosci , cieknący spod pokrywy zaworów itd...i inne. Ja to tak zrozumialem ... bo wtedy wydaje mi się spokojnie realne po może pół roku lub dwóch latach kupienie TT 8n 225q w bardzo ładnym stanie blacharskim do nawet mniej niz 20.000 (to tylko oczywiście moje prywatne zdanie i chciałbym się mylic i znaleźć kogoś kto ma auto w stanie "idealnym" gdzie wcześniej włożył w auto około 15000-20000zl kupując tylko nowe części do napraw a nie używki i potem robi prezent komuś i sprzedaje je za jakieś 13.000zl czy nawet mniej, nie mam zamiaru nikogo obrazić w tym poście, po prostu chciał bym kogoś takiego spotkać bo kupiłbym od niego takie auto w tych pieniądzach bez zastanowienia)
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Do wcześniejszych propozycji poszło na PV nie martw się
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Tak jak Koledzy i ja wcześniej napisałem zdrowa buda. Może być lpg, może być coś nie tak z silnikiem, z napędem ze wszystkim tylko blacha ma być zdrowa jedyny wymóg. Całą resztę jestem w stanie wymienić naprawić dokupić itd. Z blacharką nie chce się bawić.
Oglądałem dziś jedną TT niestety szukam dalej Ktoś coś ?
Może to ogłoszenie Cię zainteresuje, auto z klubu, tu nie wystawione:
https://m.olx.pl/oferta/sprzedam-aud...2F515411889%2F