Jesli mowisz o Jurku to lepiej sie nie chwal co żeś sprzedał.Sprzedales mu tt w ktorym lalo sie z rozrzadu i w silniku chrupalo:/
Stan auta oceniam na bardzo mierny. Poza tym czujniki poziomowania xenonow zostaly odpiete a po ponownym wpieciu auto zaczelo glupiec i najproawdopodobniej umarly co tylko potwierdza ze cos dziwnego sie dzialo z tym autem.
Nie chcialem publicznie pisac jak to koledze wmawiales ze wszystko jest cacy super a po kupnie od ciebie auta byl zdziwiony ze z silnika sie leje i musi zrobic nowy rozrzad wydajac troszkę złotowek na doprowadzenie auta do stanu przyzwoitosci. Kazdemu moze sie zdarzyc jakies niedopatrzenie ale jak mi sie cos zdarzy w czarnej to sie nie wypne na Quartera.
Jakas kolejna mk2 ktora zdobywala puchary na zlotach tez nie byla strzalem w 10 ale na pewno jakimś strzałem w tył i podobno przespawaną ćwiartka Wlasciciel podpbno wypisywal do Ciebie ze kupil problem i teraz musi sobie radzic samemu bo go zlałeś . Z tego co kojarze stwierdzono że byla po ostrym strzale i byly duuuże problemy z geometria której nie szlo ustawic a elmacho go zlał...Nie jest to moja sprawa i mam gdzies czy kupujesz najtansze auta po zanizonej cenie, picujesz je opisujac na forum i sprzedajesz jako perelki. To nie temat o tym i daruj sobie z robieniem gownoburzy tutaj skoro masz sporo za kolnierzem. Ja nie zamierzałem Ci robic syfu w twoich idealnych tematach bo pewne informacje zachowalem dla siebie ale skoro sam się o to prosiłeś ...
Kolejna mk2 z wawy ktora tak super polecales doradzales jako specjalista przy pomocy zuczka diagnozy okazalo sie ze ma wysypana mechatronike i pewnie skonczy sie duuzymi kosztami. Taki szpeniu a polecil taka mine.
Poza tym bardzo mi się nie spodobalo jak napisałem w temacie o czarnej ze auto jest zadatkowane i sprzedane. Ty jak sie dowiedziales kto je kupuje to zaraz napisales do forumowicza odradzajac mu te auto i na sile zachecając do 3.2. Stary na prawde to było słabe i naprawde swiadczy to o twojej desperacji i brakiem honoru. Oczywiscie wiem ze wedy nabyles 3.2...takze stary slaba zagrywka
..( to nie jest temat o krzywych autach od Grzesia dlatego apeluję aby go nie kontynuować tutaj)
Co do mojej tt to bedzie stala sobie na kobylkach tyle ile trzeba. Najpoerw robie zobowiazania wobec kogos a potem swoj i tyle. Poza tym nie robie updatów w temacie piszac ze bedzie cos sie dzialo tylko jesli jest wyrazny postep. A i tak o polowie rzeczy nie pisze bo nie robie tego dla forum tylko dla siebie.
Ciebie grzesiu chyba boli że sam nic nie robisz poza modami typu zderzak grill "markowe" glośniki i robisz update ze wiosna idzie i na pewno bedzie o czym pisac.
Żuczkowi sie odgrażałes jak to go zaskoczysz swoim autem no i...nic. Komentujesz na zlotach czy fb jakie to ma mierne brazowe skory i ze takich bys nie chcial ( do szarego akurat chyba najlepiej pasuja) a potem sie jarasz brazowymi w swojej czerwonej ktore kolorystycznie sa dobrane tragicznie. Zrob chlopie w zyciu samemu coś fajnego a potem moze przestaniesz się czepiać innych bo nie będziesz na siłe musiał blyszczeć tutaj.
Co do zaby to tez jego zielona stoi dlugo i dalej nie jezdzi. Dla mnie moze robic 5x tyle aut co ja i co ma do tego. Z zaba mam kontakt i sie wymieniamy informacjami czesciami takze zyjemy sobie w zgodzie i jest jakas tam drobna wspolpraca. Nie robilem U niego modow w zasadzie jak i Ty ( no chyba ze jeden uklad wydechowy to sa grube mody) ale siedze w tym swiatku troche bardziej niz Ty i wiem ze kazdy ma swoje za uszami. Ani ja ani zaba ani kompoty , sportmike i wiele innych nie sa swieci bo ten sie nie myli ktory nic nie robi czyli Grzesiu
Konczac te przyglupia roznowe ( jesli moderator chce na sile ja kontynowac na prawde radze pw albo inny temat a ten powinien zostac sprzatniety bo moderator nie powinien robic syfu)
Silnik 2.0 211 to dobra baza do modow. Mechanicznie jest sporo mocniejszy od 200konnego 2.0tfsi i bezpieczniej mozna uzyskac wieksze moce.
Skoro Patryk twierdzi ze trzeba zrobic wydech to zapewne tak jest bo to jedna z niewielu firm w pl ktora wszystko mierzy testuje i nie pisze bzdur ze wydaje mu sie. Po wielu godzinach rozmow z Patrykiem sam zdobyłem natchnienie by tak samo jak Oni mierzyc wiele rzeczy. Ale sa tez mocniejsze wersje gdzie catback mozna przeszczepic albo zrobic cichy uklad wydechowy i mam dojscie do takich puszek.
Mozna zrobic hybryde na bazie seryjnej k03 ale 350km jest problemem bo kolega zamknal takie turbo na 340km i zamknal sobie furtke na dalsze podnoszenie mocy.
Wbrew pozorom troszke tego 2.0 tfsi u nas w Płońsku bylo przerabiane ale nie wszystko opisywalem.
Co do terminow tak jak wyzej pisalem jesli nie jest pilne to w lato mozemy się ugadywac gdyż plan jest na skończenie wszystkich zaległości by tacy internetowi trole nie mieli pożywki ( nie mówię o właścicielach bo jestem w stałym kontakcie ze wszystkimi) Na razie mogę pomoc zdalnie i jeśli to pilne to doradzić co i jak zrobic i u kogo.
A porównanie mam bo korzystałem z usług firm z całej Polski a nie tylko jednej...