Witam Panowie!
Na sprzedaż mam piękny jedyny w swoim rodzaju egzemplarz Audi TT 8N Quattro z silnikiem 1.8T APX. auto jest w moich rękach już 5 rok. Posiadam do niego wszystkie faktury za części, które były w nim wymieniane jak również książeczkę serwisową po innych właścicielach.
Wymienione zostały:
- tarcze oś przednia + klocki
- tarcze oś tylna + klocki
- tuleje wahacza przód L + P
- łączniki stabilizatora przód
- sworzeń wahacza przód L + P
- końcówka drążka L + P
- kompletny rozrząd z pompą wody przy przebiegu 214.000 km
- świece (pół roku temu)
- nowy kompresor klimatyzacji
- olej w haldexie (pół roku temu)
- osłony przegubów
- poduszka silnika
- łapa silnika
- wąż podciśnienia
- nowa pompa paliwa (styczeń)
- stożkowy filtr powietrza amerykańskiej firmy AMSOIL (daje ładny sportowy dźwięk, posiadam również oryginalną puchę seryjnego filtra)
- zrobione pół przelotu (wydech)
- dystanse z przodu i z tyłu poszerzające auto
- sportowe sprężyny niemieckiej firmy EIBACH
- ledowe lampy tył
- przyciemnione szyby
- moduł coming home
- 3 systemy antykradzieżowe
- w komplecie daje 2 nowe letnie tylne opony
Auto posiada najbogatsze seryjne wyposażenie.. min. Podgrzewane fotele, zmieniarkę CD, system nagłośnienia BOSE, elektryczne lusterka, klimatyzację itp.
Na bierząco były również wymieniane oleje i filtry. Jest to moje oczko w głowie. Auto do poprawy posiada parę małych poprawek lakierniczych na karoserii i felgach. TT stoi na 18 calowych felgach filmy AEZ. W ostatnim czasie przy przyspieszaniu czuć lekkie przerywanie. Było to zdiagnozowane i prawdopodobnie jest to wina przepływomierza.
AUDI TT MK1
Rok produkcji: 2001
Aktualny przebieg:225300
Silnik: APX / 1.8T 225HP / Quattro
Kolor: Czarna perła Z9V
VIN: TRUZZZ8NZY1026790
CENA DLA KLUBOWICZÓW: 19.500 zł DO NEGOCJACJI!
Filmiki prezentujące TT:
https://youtu.be/9flgelGSFJA
i sound test *.* - https://youtu.be/HF7RvK8fc1I
Jest aktualnie przeze mnie mało używany lecz nadal jest użytkowane. Bardzo jestem z niego zadowolony! Nigdy nie sprawiało mi kłopotów. Jest to moje oczko w głowie, które cały czas dopieszczałem! Sprzedaję, ponieważ czas na zmianę auta a to cudo może komuś sprawić takie szczęście jak mi sprawiło.
Zapraszam do kupna
kontakt: tutaj lub tel: 533 030 150 lub @: dudekgym@gmail.com