Przede wszystkim jakość dźwięku, którego w "chinolach" nie uraczysz, no chyba, że nie jesteś melomanem
Wszystko działa Plug & Play. Nie wiem jak jest teraz z nowymi "chinolami", lecz pamiętam jak chłopaki mieli problemy np. ze sterowaniem z kierownicy.
Wygląd. Nie wiem jak Tobie, ale mi "chinol" nie pasuje do wnętrza TT. Co innego RNS-E które to pasuje jak "tatyne w mamyne"
Spoty na bank będą na Śląsku, to na 100% już pewne w czerwcu, lipcu i sierpniu. Świetnie że grono się powiększa tym bardziej że wszyscy mamy do siebie całkiem blisko. Może nawet kiedyś się spotkaliśmy na jakimś spocie z Octavia Team lub na Spot Lotnisko Śląsk. Ten środek masz serio w stanie takim że szkoda siadać żeby nie popsuć.
Na spotach octavia.team bywam regularnie w zeszłym roku Superbem Sportline w Dragon Skin. Często też na A1 wieczorami jak coś ciekawego się dzieje. Na lotnisku też byłem ale wtedy jeszcze Scirocco R więc pewnie się trafimy. Co do środka to faktycznie wygląda na mało używany ale z drugiej strony auto jest do jeżdżenia a nie do patrzenia
Jutro autko leci na detailing. W niedzielę zobaczymy efekty
Najlepszy detailing to własnoręczny detailing
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Na to trzeba mieć czas, którego obecnie u mnie brak.
Mała aktualizacja.
Autko dostało powłokę ceramiczną w zeszłym roku.
W tym tygodniu wyczyściłem silniczki klap dachu bo przy otwieraniu pod koniec zacinały się szyby i świrowały. Po wyczyszczeniu działa płynnie.
Kilka dni temu też zapaliła się kontrolka tpms i okazało się że padła pompa haldexu pomimo wymiany oleju w aso przy 30 tys. Niestety filtr nie był wymieniony i być może to spowodowało uszkodzenie pompy a może po prostu się zepsuła.
W każdym razie pompa zamówiona z filtrem i olejem i wymiana zaplanowana na przyszły tydzień.
Czemu się nie przyznałeś że to Ty
Trzeba się kiedyś piwa razem napić
Hehe bo nie mam szklanej kuli podpowiadającej mi kto dzwoni
Powodzenia w naprawach.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dzięki. Czekam na paczuszke
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Dzisiaj dojechała paczka. Dzięki hubi_pl za dodatkowy rabat.
Proszę
W końcu dzisiaj wpadła nowa pompa haldexu z filtrem i olejem. Trochę mnie martwi ilość oleju jaka weszła do haldexu bo zostało mi jeszcze w butelce jakieś 480 ml a butelka miała 850 czyli weszło jakieś 370 ml. Niestety nie dysponowałem vcds oraz innym sprzętem by wymóc odopwietrzenie ale troche pogoniłem bryczkę po autobanie i kilka ruszeń z lunch control też było i po tym jeszcze coś weszło ale sumarycznie jak pisałem wsześniej. Wszędzie piszą że powinno wejść więcej. Może ktoś podzieli się informacją ile mu weszło oleju po wymianie. Sprawdzę jeszcze w przyszłym tygodniu czy coś jeszcze uda się dolać. Podsumowując operacja udana - kontrolka od tpms już nie świeci. Jest banan na twarzy