Trochę wspomnień z tegorocznego ogólnopolskiego zlotu miłośników AUDI TT w Spychowie.
Dziękuję wszystkim za uznanie pomysłów i włożonych prac w Grey'a.
Dziękuję za wyróżnienie jakim jest 1 miejsce za najładniejsze AUDI TT mk2 2018.
111_AudiTT.jpg
35061197_859973764203663_2294668621000998912_n.jpg
34746449_1953121558034425_3464652394292314112_n.jpg
Ostatnio edytowane przez elmacho ; 10-06-2018 o 19:27
AUDI nie przestaje się kochać.
Grzesiek, gratuluję nagrody. TT prezentuje się wyśmienicie z tymi drobnymi dodatkami które składają się na kompletną całość
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
111_AudiTT.jpg
No kurcze ładnie jest. Gra to jako całość!
P.S.: jakbym na siłę miał się do czegoś przyczepić to te napisy Quattro wszędzie mi nie podchodzą. Ale to "zaczepka na siłę".
No nie można ukryć tego faktu że na żywo jest jeszcze ładniejsze i do tego jak się błyszczy hehehehe
Wypada zrobić aktualizację tematu.
Część klubowiczów wie, ze Grey wizualnie powrócił do wersji oryginalnej. Na powrót jest więc zamontowany oryginalny grill, kratki w przednim zderzaku. Brak jest dokładek MD. Spoiler pozostał stały (elektryczny leży sobie spokojnie w piwnicy ).
Oryginalny jest też układ wydechowy, IC. W środku zmian nie ma wiele, wnętrze praktycznie pozostało takie, jakie znacie z tegorocznego zlotu.
Soft pozostał jednak takim, jakim stworzył go GTO, zatem wystarczy dodać tylko DP i już będzie ładny wykres.
Część klubowiczów zna powód tych zmian, będzie on osobnym tematem na tym forum.
Grey czeka na nowego właściciela, jeśli ktoś jest nim zainteresowany, to wie, jak się ze mną skontaktować.
No to ja wchodząc na forum i widząc nowy post Twojego autorstwa w wątku Grey’a sobie myślę „no wreszcie będzie info co i jak się pozmieniało” - w sensie jak to zap..., tzn. jedzie , a tu widzę znowu nowy pomysł Zakładam, że zdemontowane elementy będą do kolejnej TT - jaka tym razem? Faktycznie Audi nie przestajesz kochać Gratuluję wytrwałości!
A tak z ciekawości - ile km przez ten rok z okładem nakręciłeś?
Ostatnio edytowane przez Nikosnikos ; 05-09-2018 o 21:21
Aktualnie na liczniku jest 216000 km. Stan auta się nie zmienił.
Szczerze, to żal się rozstawać z tym autem, ale trzymać kilka TT, to lekki bezsens.
Tylko czekać na nowy wątek
Dziś GREY pojechał do nowego domu.
Nowa właścicielka obiecała mi, że będzie uczestniczyła w życiu klubowym i będziemy się spotykać na spotach i zlotach.
Magda, zapraszam Cię do rozpoczęcia nowego tematu, ja ten zamykam.