Witam wybieram sie na ukraine na wakacje i tak sobie pomyslałem ze fajnie by było miec jakis wideo rejestrator , macie jakies fajne propozycje ? Mam na ten gadżet około 500 zł
Witam wybieram sie na ukraine na wakacje i tak sobie pomyslałem ze fajnie by było miec jakis wideo rejestrator , macie jakies fajne propozycje ? Mam na ten gadżet około 500 zł
Hej,
Ja od jakiś 4 lat używam Dod LS430W, na tamte czasy to był najlepszy rejestrator nie wiem jak teraz ale jestem zadowolony
Na tył mam MiVue 751 i dziadostwo wyłącza się na paru godzinach w słońcu i bateria może miesiąc działała dobrze teraz musi być podpięty ciągle do zasilania... obraz ok ale do DOD wiele mu brakuje
Dod LS430W hej witam ten sprzecik troche dogi jak na moje finanse , wczoraj kolega mi dał na próbę viofo rejestrator z GPS wyglada fajnie a co do nagrywania to jutro zgram i ocenie , niby ma byc bomba zobaczymy ,a koszt nowego to 499 zł A119 PRO GPS TA CENA BARDZIEJ MI PASUJE
Ja używam Viofo A119S i jestem zadowolony - mały, praktyczny i spełnia swoją rolę. Mam wersję z przetwornikiem Sony z możliwością nagrywania FULL HD w 60 klatkach na sekundę. Jakość nagrań jest lepiej niż dobra, jak znajdę chwilę (i jak będzie potrzeba) to mogę wrzucić próbki.
Ja używam w tirze od 5lat G1WH z wgranym menu DOD'a. Jeździ od poniedziałku do piątku nagrywając dzień w dzień obraz od 10-15godzin. 5lat temu ponoć najlepszy do 400zł, teraz nie wiem co jest na topie (i jak na razie nie muszę bo ten daje rade)
Zerknij na ofertę Xiaomi
Nie jestem zupą pomidową żeby mnie wszyscy lubili
Wielkie dzięki za wszelkie polecenia. Właśnie rozglądam się za jakimś dobrym wideorejestratorem. Rozważę Wasze podpowiedzi
Ostatnio edytowane przez _kris ; 26-01-2024 o 21:18 Powód: Reklama
Ja od roku jeżdżę z Mio Mivue 866. Póki co działa, całkiem ładnie nagrywa nawet wieczorem. Mało jeżdzę, to nie znalazłem nic do czego mógłbym się przyczepić.
Ogólnie znajomy, który wierzę, że zna się na autach lepiej niż ja, polecił mi Mio. Znalazłem model, który miał dobre opinie i udało mi się dorwać na jakiejś przecenie za 560PLN, gdzie normalnie po 700-800 stał.