Bardzo ładnie prezentuje się Twoja TT . Jednak ten kolor coś w sobie ma
Pozdrawiam
Zamieszczone przez John Dryden
Dzięki Arttur - no kolorek jest dla mnie mega
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Wpadł mod kluczyka :P A z rzeczy przyziemnych, to zregenerowałem boczek fotela kierowcy, naprawiłem podświetlanie i wolne opadanie schowka oraz uporałem się z rozsypaną kratką nawiewu Takie wyprowadzone na prostą duperele najbardziej cieszą
Ta obudowa to na standardową zakładana? I jak ją oceniasz? Zdjęcie powiedzmy nie oddaje piękna tego moda, trzeba by na żywo zobaczyć :P
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
badej: kto ci robił soft? Pytam, ponieważ jestem twoim "sąsiadem" i szukam właśnie kogoś kto to dobrze zrobi.
badej, pomysł niezły. mam całe 4 km do komornik...
przeglądałem jeszcze car-connect. Wiesz coś na ich temat?
światełka LED polecam. Biała barwa zamiast żółtej zdecydowanie dodaje uroku samochodzikowi. Będziesz zadowolony
Na to liczę, mam jednak słabe doświadczenia z trwałością tych LEDów. Raz tylko trafiłem na komplet, który działał kupę czasu. Tak to po kilku miesiącach, w poprzednim aucie zaczynał się stroboskop itp. Myślę jeszcze co by tu w DRLe wrzucić ledowego i jak to się ma do przepisów
Zmiana DRL na inne jest niezgodna z przepisami. Aczkolwiek, żaden z naszych policjantów nie jest w stanie ci tego zweryfikować.
Jeżeli zamieniasz DRL na LED, to pamiętaj że to nie tylko żarówka ale także rezystory, inaczej będziesz ci wyskakiwał błąd.
A Led do wnętrza, jak kupisz za 3 zł to niestety będzie stroboskop. Tutaj koszt żarówki ma znaczenie i przełożenie na jakość.
Jak kupiłem w Norauto, i sobie chwalę. Co prawda wziąłem najdroższe dla pewności ale to zakup na lata
to był chyba sklepledowy.pl, tam jest zestaw za ok 200 PLN. Ale z tego co wiem to i taniej możesz dostać.