witam potrzebuje zanalezc numer tego dekoru ze zdjecia na tt.uk koles pisze ze to z tt black edition ale w necie nie moge namierzyc ani w etce moze ktos sie z tym spotkal i moze mnie nakierowac gdzie szukac ew numer tej czesci
witam potrzebuje zanalezc numer tego dekoru ze zdjecia na tt.uk koles pisze ze to z tt black edition ale w necie nie moge namierzyc ani w etce moze ktos sie z tym spotkal i moze mnie nakierowac gdzie szukac ew numer tej czesci
Osobiście nie spotkałem się z innym wykończeniem dekoru, jak tylko alu. Cała reszta to custom. Na zdjęciu widać dodatkowo obszytą dźwignię z ręcznego.
Dodatkowo zamontowane jest pokrętło od lusterek, niewiadomego przeznaczenia.
AUDI nie przestaje się kochać.
na forum tt.uk chlopaki szybko ogarneli temat mam juz numer czesci kolor czarna pantera jest to oryginal vag tt wersja exclusive troche kosztuje ale mnie sie podoba bardziej niz carbon raczka dzwigni jest z r8 jak dobrze pamietam
Rzucisz tutaj numer części? Może komuś się kiedy przyda.
A blenda na schowku i dekory na drzwiach też są pod ten kolor? Wygląda zacnie, a ja mam słabość do piano black
Ostatnio edytowane przez Samurai ; 01-03-2018 o 12:31
numer dla konsoli srodkowej to 8J1863916AEZ8Z
Nie no, jak dla mnie robi robotę! To jest ori, czy hydrografika? Mnie chodzi p głowie, aby zrobić te dekory w piano black, ale właśnie hydrografiką. I tu pytanie, moje są gdzie nie gdzie trochę podziubane - na 100% będzie widać dołki pod hydrografiką. Czy jest jakaś opcja, aby to najpierw wyrównać? Miał już ktoś z tym do czynienia?
8J1863916AEZ8Z - Przesłona pantherschwarz-kristalleffekt
Dzięki - patrzę po sieci i cena dekoru zabija
Taniej pewnie wyjdzie pomalowac alu dekory w jakims dobrym bodyshopie.
Taniej jest też kupić starą BMkę i przerobić na dobre auto, jednak satysfakcją jest posiadanie oryginału.
Audi TTS 2011 Quattro S-Tronic
Dobry bodyshop zrobi to tak ze sie nie poznasz czy to ori czy nie robia to w uk ci ktorzy nie chca przeplacac i miec fajny wyglad cos z ta bmka pokombinowales.