Na schowku napis jest po prawej stronie - tutaj nie widać do końca ponieważ jest prześwietlone foto.
Za to na pewno brakuje mu znaczka z przodu w grillu, grillu który nie jest od tego egzemplarza.
Na schowku napis jest po prawej stronie - tutaj nie widać do końca ponieważ jest prześwietlone foto.
Za to na pewno brakuje mu znaczka z przodu w grillu, grillu który nie jest od tego egzemplarza.
widać na 1 zdjęciu wnętrza żę jest napis
Racja - na tym nie naświetlonym widać!
ttki w takim kolorze wychodziły z fabryki? juz sporo czasu przegladam ogloszenia i pierwszy raz widze taki kolor
Tak wychodziły w takim kolorze, sam mam taką z zielonym wnętrzem. Jest to kolor LZ6W
Bardzo fajna ta ''szalwia'', i calkiem calkiem kupy sie trzyma.. pod maska praktycznie niczego nie brakuje, wszystko ma na swoim miejscu, spinki pasa nawet w ori.. Grill wprawdzie poliftowy ale to nic. Pelen wypas, navi i tempomat nawet.. Fakt, ze skrecona jest i przydaloby sie ja miernikiem obskoczyc i kufer dokladnie zbadac ale moze byc wcale nie glupia sztuka! Troche detailingu, valetingu i moze byc sporo radosci
ps. fajnie ze nie wymyta, sporo bedzie mozna z tego brudu wyczytac, np stare wycieki itd, gdzie bylo cos niedawno robione itp.. Ja bym ja zobaczyl.
Ostatnio edytowane przez AcidTT ; 03-11-2017 o 01:29
Rozważałem ale jednak myślę ze nie cieszył bym się z auta w tym kolorze a jechac 700km zeby sprawdzic czy sie podoba cxy nie to troche daleko, szkoda bo akurat 180 quattro w gazie to wlasnie ta opcja ktora chciałbym najbardziej
Ostatnio edytowane przez arhuzz ; 03-11-2017 o 05:57
Aaaaaaa kto Ci powiedzial ze to 180tka???? Przeciez to jest 225 a kolor ma bardzo fajny, nie raz widzialem zgnila zielen i akrat mi sie podobala.
Wiadomo, kazdy ma swoje preferencje, ale czasem lepiej przelknac kolor auta na rzecz stanu, niz miec ulepione laciate ''sreberko''.
Oj pomyliłem się z tymi konikami tyle aut się ogląda, wiem e lepiej kupić troche inną niz wymarzoną sztukę jesli jest zdrowa, kusi zeby zobaczyć ale ciut daleko i mowisz ze jednak cos tam nie gra i jakas historia byla
Nie powiedzialem, ze byla tam jakas historia. zasugerowalem miernik i dokladne ogledziny kufra bo nie ma ani jednego foto podlogi w kufrze, a zdjecia sa jakie sa i nie widac czy cos bylo lakierowane czy nie. Przebieg wedlug mnie skrecony, sadzac po ogolnym stanie kierownicy i foteli.. takie przynajmniej robi wrazenie.
a czy jak auto ma xennon to też musi mieć spryskiwacze ?
czy pierwsze egzemplarze nie miały spryskiwaczy ?
Witam.
Każde auto mając xenony, musi (powinno) mieć spryskiwacze reflektorów.