16.10.2017, około godziny 8.56, w okolicach Al. Solidarności i J.P II, białe MK2 z naklejką klubową(białą) z tyłu ( Jechałem busem, to nie dogoniłem żeby fotkę strzelić )
Dziś o 8:30 przez Ryki w kierunku Warszawy szara MK2 RS na rejestracji LO. Pięknie wyglądała w mgle Pozdrawiam
Dzisiaj w Wieliczce
Mk3
Pozdr
Przed chwilą Halina w Boguchwale, jechałem golfem za Tobą
15:37 w Rykach MK3 Grey na rejestracji LU, jadąca od strony Garwolina na Lublin za kierownicą mężczyzna. Pozdrawiam, mijaliśmy się na światłach
Pzdr dla ziomka z czarnej MK1, dziś koło 17.30 na wale miedzeszynskim, prawie się pukneliśmy w tym małym oderwaniu od przepisów ruchu drogowego ;]
Dziś będąc w pracy za oknem śmignęła mi MK1 niebieska jadąca od Garwolina w stronę Lublina ok. 17:50 w Rykach, niestety za ciemno i za szybko pojechała aby zobaczyć rejestrację... Również o 19:30 kątem oka, wydawała się na tą samą co o 17:50. Ktoś z klubowiczów zabłądził A może nowy nabytek w mieście Pozdrawiam
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
A jednak nowy nabytek w mieście. Dziś mijaliśmy się na światłach w Rykach o 14:10. Czarna MK1, jedna rurka na tylnym zderzaku jakieś dwie naklejki. Rejestracja LRY a za kierownicą kobieta. Pozdrawiam mając nadzieję że niebawem będzie w klubie
Przed chwilą w Rykach srebrna Mk1, jedna rurka, na LRY, skręcała w lewo na światłach, obtrąbiona przez A4. Nie widziałam klubowej naklejki.
Lubię poranki – Są tym lepsze, im później się zaczynają
Tak myślałam, że to Ty, ale nie mogłam namierzyć żadnego zdjęcia Twojej TT z rejestracją. Ciężko się szuka naklejek mając marudne dziecko obok siebie Pozdrawiamy.
Lubię poranki – Są tym lepsze, im później się zaczynają
Cahyba musze do Ryk jechac bo nikt mojej tt nie widzi w Otwocku i okolicach ;p
Dziś ok 14:30 w Warszawie w alejach Jerozolimskich czarne mk 1 roadster na rejestracji WK, widziane już któryś raz, to nie klubowe może?