Ma ktoś może takie lampki założone ,chodzi mi dokładnie gdzie jakie światła mają być .Co do wstecznego i przeciwmgielnego to wiadomo ,jak jest z pozycją i kierunkami i stopem bo koleś pojechał na stacje i go pogonili z tymi lampami.
Ma ktoś może takie lampki założone ,chodzi mi dokładnie gdzie jakie światła mają być .Co do wstecznego i przeciwmgielnego to wiadomo ,jak jest z pozycją i kierunkami i stopem bo koleś pojechał na stacje i go pogonili z tymi lampami.
I mieli racje. Wygladaja miernie, to i pogonili w zyciu bym czegos takiego nie zalozyl. Masakra.
Dokładnie, te lampy to jedna wielka katastrofa... w sumie jak każde inne custome ale jak już Kolega szuka to polecam te "led" które mają jak by dwa kwadratowe ringi. Widziałem macałem takie na żywo i jest w miarę
https://www.google.pl/search?q=audi+...QM_KL0Bf_091M:
Ostatnio edytowane przez oOkillerjezOo ; 03-10-2017 o 20:13
Już widziałem ogłoszenia ze sprzedaza podobnych lamp lub najlepiej zamiana na ori bez dopłaty. Chyba sobie kroją jaja robi można coś zmienić ale żeby to miało naprawdę fajny wygląd a tu hmmmm.
Ja kupiłem swoja z takimi lampami i pierwzzym krokiem byla zmiana na ori.
O dziwo ku mojemu zaskoczdniu po długim czasie się sprzedały poprzez allegro. Osobiście mi się nie podobały, co oryginał to oryginał. Przeglady musial poprzedni właściciel jakoś przechodzić bo były aktualne
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Kierunki maja byc w srebrnym kloszu
- - - - - - - - DODANO - - - - - - - - -
Pozycyjne po zewnetrznych a pozycyjne ze stopem po kierunkiem
U mnie chyba czegos brakowalo tzn jak widzialem na aukcjach to te lampy maja jakis przekaznik a u mnie nie bylo tylko same kable i kierunki bardzo szybko migaly. Myslalem ze t
Myslalem ze to przekaznik od awaryjnych a wina byly chyba lampy