Siedzenia jakieś dziwne , nie widziałem takich jeszcze
Siedzenia jakieś dziwne , nie widziałem takich jeszcze
taaaak okazja za ta cene
Przod na pewno walony, zderzak ma spryski na xenony a ich nie ma wiec wymieniony. Cala deska/kokpit tez wymieniony na jakis chinski po wystrzale poduchy i dzwonie.
Jedz ogladaj i zdaj relacje z tej okazji, ja juz za duzo w zyciu widzialem
Napisz aby przesłali więcej zdjęć, zobaczymy co pod maską widać.
Jak dla mnie przód walony, jak powyżej wspomniał @pkjack zderzak ze spryskami, dodatkowo jedna lampa matowa.
Co do foteli to nie są mocno zajechane, środki takie występowały w TT, tylko nigdy nie widziałem w tym roczniku - możliwe, że wymienione od młodszego rocznika.
Deska wygląda jakby była malowana farba strukturalną lub została mocno naplakowana i jeszcze zdjęcie do du.py bo podkręcanie.
Co sądzicie o takich oznaczeniach na szybie?
Załącznik 13146
Załącznik 13147
Wiem, że mega niewyraźne ale na tę chwilę nie mam nic lepszego.
Dodam, że auTTko z czerwca 1999 a te oznaczenia zaczynają się od "98". Pytanie czy to rok czy zbieg okoliczności?
Miki ma racje, to numery znakowania pojazdu. Rocznik masz w dolnym rogu szyby czarna czcionka.
Koledzy,
czy w aucie z 04.2001 (pierwsza rejestracja) mógł już wskoczyć polift, czy to niemożliwe? Jak sprawdze historię po VINie to gdzieś tam jest to wyraźnie zaznaczone że to polift czy tylko po roku modelowym można domniemywać?
Hubi,
czyli 2001 rok - kiera i lustro polift, ale grill niekoniecznie, a właściwie niemożliwe żeby był poliftowy tak? A jak jest z reflektorami przód ze srebrnym wkładem? Nawet w polifcie to nie 100% pewne że takie mają być tak? Bo w wątku "Jak kupowac TT czyli na co zwracac uwage.." jest niejasność co do tej kwestii...
Srebrne reflektory szły tylko w wersji z silnikiem 3.2 oraz w wersjach S-line (oryginalnych) + Quattro Sport
Witam, byłem oglądać auto kolegi LoWanga. Napiszę wady- przynajmniej dla mnie są to wady. Uwaga, zmatowiałe reflektory, wgniecenia czy ryski to dla mnie nie są wady. Jestem zaskoczony słabą jakością wykonania w audi niektórych elementów, porysowane klamki, rysy wokół pokręteł klimatyzacji czy lekko złuszczona kierownica.
Do rzeczy.
Zewnątrz.
Ilość odważników w jednym miejscu na feldze budzi niepokój - w mieście nie odczuwałem problemu
Auto raczej prawie całe malowane, lewy tył do 420 maska podobnie pozostałe elementy miej. Jeśli chodzi o lakier to lewy tył i zderzak malowany amatorsko i beznadziejnie. Ja lepiej lakieruję. Dawno nie widziałem tak słabego wykonania.
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez chriszawadzki ; 29-08-2017 o 21:35